tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
Bugün alıp iade edenlerin ürünleri kasımda stoktaAğırlıklı monitör ve çevre birimi indirimi vardı bugün alamayanlar üzülmesin amazon bu kasımda da yapar aynısı
Bugün alıp iade edenlerin ürünleri kasımda stoktaAğırlıklı monitör ve çevre birimi indirimi vardı bugün alamayanlar üzülmesin amazon bu kasımda da yapar aynısı
Onunda alayım o zaman bakayım bi baktım 4065 tl diyor alınmaz bence 3500 kere düşmüştü bir arav4 de vardı ama o kadar inmiyordu bi bakmak lazım 3 lerde bişeye geliyodu galiba v4
Ne kadardı?Al sat yapasim geldi ya![]()
Sırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti onları aldık hayırlısı umarım herkese iyi güzel temiz ürünler gelirBugün alıp iade edenlerin ürünleri kasımda stokta
Hocam bilmiyorum daha ne kadar ucuz denk gelir kulaklıkta 5k kar var gibi şuan airpods için diyorumSırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti
Hocam ben listeleyeniyorum ya indirimli ürünleri çıkmıyor karşıma mobilden 2k monitör kelepir M2 SSD 1tb üstü kablosuz gaming kulaklik mekanik klavye falan var mı acaba?Sırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti onları aldık hayırlısı umarım herkese iyi güzel temiz ürünler gelir
ben apple tarafına hiç hakim değilim ne telefon ne macbook ne de apple çevre birimi aldımHocam bilmiyorum daha ne kadar ucuz denk gelir kulaklıkta 5k kar var gibi şuan airpods için diyorum
Link atabilir misiniz acabaOnunda alayım o zaman bakayım bi baktım 4065 tl diyor alınmaz bence 3500 kere düşmüştü bir ara
pc de sorun olmuyor açıkçası biraz şans işi bu depo anında gelip bitiyor, sanırım samsung oled dışında çoğu 5 dakika içinde bitti samsung oledin de stoğu yüksektiHocam ben listeleyeniyorum ya indirimli ürünleri çıkmıyor karşıma mobilden 2k monitör kelepir M2 SSD 1tb üstü kablosuz gaming kulaklik mekanik klavye falan var mı acaba?
valla bende git git gel yaptım bazı şeylerde kasımı beklicez bakalımSırf kasımda acaba daha ucuzlar mı diye bazı ürünleri almadım bugün. Monitör ve kulaklıklar çok cazipti onları aldık hayırlısı umarım herkese iyi güzel temiz ürünler gelir