Aynen onu merak ettim bende cloud 3 kablolu falanda baya düşmüşcloud 3 wireless nasıl 2.217'ye geldi ? Baktığımda yeni gibi olan 3.000 e düşüyordu %20 ile beraber
Pipetli almamanı tavsiye ederim klasik al ömürlük olsunBu termoslar alınır mı beyler https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CNTT6QNP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&th=1
Başka bir modeli indirim de değil herhaldePipetli almamanı tavsiye ederim klasik al ömürlük olsun
İade ürünlerin türleri var yeni gibi, iyi, idare eder tarzı ona göre indirim oranları değişiyorcloud 3 wireless nasıl 2.217'ye geldi ? Baktığımda yeni gibi olan 3.000 e düşüyordu %20 ile beraber
Hocam iPhone 16yı 36ya nasıl aldınBen çok para harcadım ama değdi sanırım.
sizin aldığınızın durumu nedir ? yeni gibi mi, öyleyse gerçekten çok iyi fiyatmış sonra neden arttırdılar anlamadım.ilk indirim geldiğinde fiyatlara %20 eklenmişti. sonrada fiyatlar arttı ve %20 devam etti. veya aynı fiyattan %20 indirim kalktı.
50 kere falan paylaşıldı, 51. olsun. %20 yazan banner'a tıkla.ürünleri görebildiğimiz genel bir sayfa yokmu
Pipetlide ne gibi sorunlar çıkar ? Ömürlük olmaz mıPipetli almamanı tavsiye ederim klasik al ömürlük olsun