🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yeni gelen stokların fiyatları daha yüksekten geliyor gibi tekrar başlarsa paylaşıma buradan devam ederiz.
Artık nasıl bir fiyat algım olduysa cloud 3 wireless 2300 e pahalı gelmişti çoğu kişi alamadığı için üzülmüş

Asus ROG 27 inch 2k 180 hz monitörler yine indirimde stok var gözüküyor

yeni gelen stokların fiyatları daha yüksekten geliyor gibi tekrar başlarsa paylaşıma buradan devam ederiz.
Artık nasıl bir fiyat algım olduysa cloud 3 wireless 2300 e pahalı gelmişti çoğu kişi alamadığı için üzülmüş
Asus ROG 2k 180 Hz yine aynı 7800 e mi ne düşüyor 7 stok var

1759325139610.webp

Alınır mı? Prime var ama tahmini teslim tarihi 5 gün olmuş be...

Yıllar önce Amazon TR yokken Amazon Amerika dan warehouse adı altında bu fiyatlardan çok çok daha komik fiyatlara sıfıra yakın 2.el ürün alıyorduk. Şöyle söyliyim Türkiyede bulamayacağın kalitede ve muadilinin 800-900 e satıldığı mikro dalga fırını 230 liraya kargo + vergi dahil almıştım halen çalışıyor.

Tahmin edin sonra ne oldu? adamlar TR için warehouse u kapattı. Bizim kan emiciler öyle şeyler yapmışlar ki geri iade alabilmek için duyunca utanırsınız, zaten bedavaya yakın komik bir rakama aldığı ürün için bozuk geldi, geç geldi, eksik geldi diye amazonu dolandırdılar iade yada hediye çeki aldılar...

Bozuk geldi deyip tüm ücreti iade alan ve bunu da nasıl yaptığını anlatanlar vardı ayrıca kargo iadesi çok tuttuğu için ürün de sizde kalsın diyorlardı yani bedava ürün almış oluyordunuz. Amazon Amerika o zamanlar dünyadaki en iyi müşteri memnuniyetine sahip firma olduğu ve kendi memleketinde böyle şeylere tenezzül eden olmadığı için inanıyorlardı tabi geç de olsa Türkleri öğrendikleri an eskiden gönderdikleri ürünleri bile göndermez oldular, çoğu hizmeti kapattılar yada kısıtladılar.
Hocam ben de şöyle bir durum yaşadım. Babama geçen hafta parolapara açmıştım ve babam 3-4 gündür yurtdışında olduğundan hattı kapalıydı. Wpden konuşuyorduk. Dün Eylül ayının son günü diye ilk siparişte 400tl indirimini kullanmak istedim. Troy olduğu için her yerde geçmiyor ve 3d securesuz bir yerden ödeme yapmalıydım. Aklıma Amazon tr geldi, kart bilgilerini girdim ve amazon bile 3d onay smsi yolladı. Benim de aklıma cc'ciler geldi, acaba onlar yüzünden mi 3d secure aktif diye.

Geri