🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1759331333618.webp

Bu ürünler halen uygun ölü pikselsiz ikinci elde sahibinden de çok daha pahalılar bu fiyatlar kullanıcıya gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 e rx 9070 var eğer buna %20 indirim gelirse kaçırmayın

QPX çektim bir tane. 170Hz monitörüm vardı, çok da lazım değildi ama fazla Hz göz çıkartmaz diyelim 😆
ben geçen onun piksel uyarısı olanını 7k ya aldım kutusu savaş görmüş şekilde geldi ama ürün sıfırdan farksız sadece 1 tane piksel çıktı arkadaki saydam etiketleri bile sökülmemiş geldi 2k 240 hz 7k ya monitör kalmadı

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünler halen uygun ölü pikselsiz ikinci elde sahibinden de çok daha pahalılar bu fiyatlar kullanıcıya gider

Panel kalitesi renk gamut vesairesi nasıl acaba bu ürünlerin kötüyse değmez bence

Alıntıyı görüntüle

hala satamadılar mı o ekran kartını asfdvasbda 2 aydır 26daydı.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless 9400 TL'ye geliyor. @Perfectshot06

Sabah 9600'e beyazını aldım hocam. Teşekkür ederim.

Panel kalitesi renk gamut vesairesi nasıl acaba bu ürünlerin kötüyse değmez bence
ben msi mümkün olduğunca tercih etmeyen biriyim ama sezarın hakkı sezara G274QPX rakipi olan asus 260 hz den çok ama çok daha iyi panele sahip çok canlı renkler bu kadar iyi beklemiyordum panel kalitesini

Alıntıyı görüntüle

Bu MSI monitörü sabah 4.6K ya aldım kabul edilebilir diyordu durumda bakalım ne gelicek yarın teslimat gösteriyor.

iade var mı bu ürünlerde

Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti
9.461,24 TL
Bedava fiyat, baktıydım stok görememiştim anlık geldi herhalde yine satıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,162
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri