🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

180hz modeller arasında en seri modellerden birisi. Ghosting performansı oldukca iyi.
Renk gamutu yüksek
Parlaklık yükek
Kontrast düşük

Kullanıcı yorumları olumsuz. Coil whine, flicker, agresif mat kaplama, aşırı ıps glow ve ölü piksel gibi şikayetler gördüm. Ve az buz da değil cok gördüm. Bence alınmaz. Qpx görüntü kalitesinde üstün. MAG274QRF QD E2 de keza cok mantıklı.

Özetle bu fiyatta daha iyileri var ve bunun kullanıcı yorumları olumsuz. Yoksa kötü bir monitör degil.
Hocam çok teşekkür ediyorum o zaman iptal ediyorum önerebileceğiniz 2k monitör varmıdır peki?

@Tayfunns hocam 9600e VG27AQML1A alınır mı?Yoksa kasımı mı bekleyeyim?
İkinci el icin biraz tuzlu gibi ama sıfır icin iyi fiyat. İleri de ne kadar indirim olur bilmiyorum. Eğer bilen varsa helal olsun. Kasımı bekleyip beklememek sana kalmıs. Dedigim gibi fiyatları takip etmiyorum, serbest piyasa zaten önünü görmek cok zor.

180hz modeller arasında en seri modellerden birisi. Ghosting performansı oldukca iyi.
Renk gamutu yüksek
Parlaklık yükek
Kontrast düşük

Kullanıcı yorumları olumsuz. Coil whine, flicker, agresif mat kaplama, aşırı ıps glow ve ölü piksel gibi şikayetler gördüm. Ve az buz da değil cok gördüm. Bence alınmaz. Qpx görüntü kalitesinde üstün. MAG274QRF QD E2 de keza cok mantıklı.

Özetle bu fiyatta daha iyileri var ve bunun kullanıcı yorumları olumsuz. Yoksa kötü bir monitör degil.

hocam ben bunu aldım nasıl

İkinci el icin biraz tuzlu gibi ama sıfır icin iyi fiyat. İleri de ne kadar indirim olur bilmiyorum. Eğer bilen varsa helal olsun. Kasımı bekleyip beklememek sana kalmıs. Dedigim gibi fiyatları takip etmiyorum, serbest piyasa zaten önünü görmek cok zor.
peki bu nasıl hocam, 6 küsüre düşüyor

Hocam çok teşekkür ediyorum o zaman iptal ediyorum önerebileceğiniz 2k monitör varmıdır peki?
Amazon dan ikinci el alıcaksan Qpx veya MAG274QRF QD E2 tepe model. Ama QD olanın fiyatı tuzluydu. Deger mi emin degilim. Ölü piksel vs mutlaka vardır.

Görüntü olarak QD olan en iyisi. Ardından Qpx, sonra da Asus tuf gelir. Asusta orta-üst seviye. AQML1A olandan söz ediyorum isimlendirmeye dikkat. Aqm1a diye baska bir model daha var cünkü. Hız olarak Asus, QPX ten üstün. Cok elzem degil ama Qpx malum biraz yavas bir model.

Vatanda önceden sıfıra Vg27AQL5A vardı onun ölçüm verileri iyi. Ona bakılabilir.

12k ya aldım bu indirimde
Bende alacaktım ama oyun için 27 inçte 4k ile 1440p arasındaki fiyat farkına değecek bir farkın olmadığını söyledi herkes. Bu yüzden vazgeçtim.

hocam ben bunu aldım nasıl
Üst segment bir model almışsın buradan sonra bize hayırlı olsun demek düşer. Fiyat veya rakip bagımsız konusuyorum. Muadillerine bakmadım cünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bu nasıl hocam, 6 küsüre düşüyor
İncelemesi yok. Yorum yapmak dogru olmaz.

12k ya aldım bu indirimde
Hayırlı olsun.

Üst segment bir model almışsın buradan sonra bize hayırlı olsun demek düşer. Fiyat veya rakip bagımsız konusuyorum. Muadillerine bakmadım cünkü.

Hayırlı olsun.
teşekkürler hocam, en iyisi ben bekleyeyim asusun vs. sıfırını indirime girince alırım

Hayırlı olsun.
mag 2 k monitörde ölü piksel var mıdır yani 2.ellerde o zaman boşa alınmış olur.

mag 2 k monitörde ölü piksel var mıdır yani 2.ellerde o zaman boşa alınmış olur.
Amazon depo ürünlerinde hep ölü piksel vs şikayet duyuyorum (genel) Eğer ölü piksel yoktur tarzında bir şey yazmıyorsa ölü piksel varmıs gibi düsünerek alın. Gerci Amazon iade konusunda problem cıkartmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri