🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

g pro 2500 değil 3000 mesela %20 olmasına rağmen çoğu tükenmiş ama hyperx'de falan indirim var bilginize
fiyat olarak bedava bu arada o mouse, cobra pro kullanmasam alırdım çok daha kaliteli
Beyaz süperlight 2 3400 falandı, mayıs ayında pembe olanı 4300e almıştım bugün beyaz olanı da aldım. 2. Elde bile 4 kya datılan mouse ama satmayacam yedekte dursun.

Amazon depo ürünlerinde hep ölü piksel vs şikayet duyuyorum (genel) Eğer ölü piksel yoktur tarzında bir şey yazmıyorsa ölü piksel varmıs gibi düsünerek alın. Gerci Amazon iade konusunda problem cıkartmaz.
Anladım hocam yüzde 90 çıkacaktır zaten teşekkür ederim.

18 e honor 400 aldım, İPhone 11 den gectim büyük konfor oldu. Bence eko sistem sart degilse ıphone 11 mantıklı bir cihaz degil.
benım aldıgım her sey al sata hocam 18 e kutulu faturalı sıfır bır telefon alıyorum sıfırı 26 k 22 k ya okutsam kafi

Kulaklık ile ilgili fikriniz nedir? Almış bulundum, akakçede en düşük 7kya satılmış görünüyor.

Razer barracuda pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer huntsman mini

Beyaz süperlight 2 3400 falandı, mayıs ayında pembe olanı 4300e almıştım bugün beyaz olanı da aldım. 2. Elde bile 4 kya datılan mouse ama satmayacam yedekte dursun.
Hocam şu yedekte durma mantığı bana çok saçma geliyor. Şu an kullandığın mouse zaten aynısı ve üst seviye bi mouse 5 yıl sorunsuz çalışır. E zaten 5 yıl sonra yenisi çıkacak ya da daha farklı markalar daha ucuza veya aynı paraya daha iyisini çıkarmayacak mı? Bana şahsen saçma geliyor.

Hocam şu yedekte durma mantığı bana çok saçma geliyor. Şu an kullandığın mouse zaten aynısı ve üst seviye bi mouse 5 yıl sorunsuz çalışır. E zaten 5 yıl sonra yenisi çıkacak ya da daha farklı markalar daha ucuza veya aynı paraya daha iyisini çıkarmayacak mı? Bana şahsen saçma geliyor.
hasdhahdshahd tek ben böyle düşünüyorum sanmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri