🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

@Tayfunns hocam bir sorum olacak konudaki 6300’e satılan philips ile ktc h27t22c’yi karşılaştırdığında hangisi daha iyidir ve ne kadar fark vardır? İkisinde 10 üzerinden puan verebilirsen anlaşılması daha kolay olabilir. Şimdiden teşekkürler.
KTC 7, philips 8.5 veririm. Bununda sebebi Philips in renk gamutunun biraz daha geniş olması ve ergonomi bakımından daha iyi bir model olması. Parlaklık ve kontrast bakımından aman aman farklı değiller. Renk doğruluğu oyuncu monitörlerinde şans işi. Geriye hız kalıyor, onda da Philips bir tık daha seri olması lazım onun dışında bir fakr yok. Hız acısından kıyaslamak icin tek tek testlere bakmakla ugrasamıcam. Normal bir kullanıcı aradaki hız farkını fark etmez zaten.

Uzun süre stokta kaldı. Çok mu geç gördün konuyu?
Valla sabahtan beri takiliyordum indirim vesaire var mı diye forumda 12 den sonra gördüm konuyu kelepire 1 2 ürün aldım ama monitör vb şeyler kaçtı en dip fiyattan gerçi ölü pixel ürünleri hayatta almak istemem gözüm çarpar sinir olurum diye bulaşmadım ama soundbar çok iyiymiş Havit aldım ama 20w apayrı güzeldir razer da 😂 hayırlı olsun

beyler 90w bi usb--type C kablo lazım varmı indirimde vs gören duyan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri