🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler unboxing videolarına falan baktım da Benim Deathadder v3 pro bildiğin sıfır ürün. Jelatinler kutu içi dizilim falan birebir aynıydı. Mouse'un altındaki jelatinler falan duruyordu skatezlerde iz yoktu. Kutu da 10 üzerinden 9 alır ufak tefek ezilmeler vardı. 2500 e neredeyse bedavaya geldi valla. Mouse da canavar.

Beyler unboxing videolarına falan baktım da Benim Deathadder v3 pro bildiğin sıfır ürün. Jelatinler kutu içi dizilim falan birebir aynıydı. Mouse'un altındaki jelatinler falan duruyordu skatezlerde iz yoktu. Kutu da 10 üzerinden 9 alır ufak tefek ezilmeler vardı. 2500 e neredeyse bedavaya geldi valla. Mouse da canavar.
Hayırlı olsun
Bizde Amazon yine ürün fiyatına yakın ya da yarı fiyatına falan satıyor ama Amerika da adamlar depolarla anlaşmış kargo paketiyle birlikte sanırım kilo bazlı satıyorlar, müşterilerde ordan 5-10$a kutu başı satın alıyor. Youtube da bir kanal vardı ordan izlemiştim. Çok çakal bu Amazon :D

Evet sağlam mouse

Bunu satın aldım 2k dan geçiyorum. Nasıldır sizce beyler
Kontrast haricinde bir eksisi yok. Pahalı bir fiyattan almadıysan iyi monitör.

Öğlen 3 e doğru mu ne 1 tane vardı onu alabilseydim var ya

Hocam sizin sanki bir rehberiniz vardı göz gezdirmiştim monitör ayarlarını içeren eğer sizin içinde uygunsa buraya linkini bırakabilir misiniz satın alan arkadaşlar faydalansın ben o linki kaybetmişim bulamadım.
Tüm rehberlerim burada var:

@Tayfunns hocam bir sorum olacak konudaki 6300’e satılan philips ile ktc h27t22c’yi karşılaştırdığında hangisi daha iyidir ve ne kadar fark vardır? İkisinde 10 üzerinden puan verebilirsen anlaşılması daha kolay olabilir. Şimdiden teşekkürler. (Sadece görüntü kalitesi olarak)

Öyle gelmesine sevindim de ürün maalesef çok kötü kalite kontrol anlamında. Aynı mouseu 3 kere orta teker sorunundan değişime verdim. Sonuncuda artık sıkılıp iade ettim. Kronik razer orta teker arızası var.

Geri