🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Çok teşekürler hocam siparişi geçtim elime ulaştığında kontrol edicem bazen hiç açılmamış ürün olabilme durumu oluyormuş bekleyip görelim
G60sd 360hz modelini aldım. Yeni gibi ifadesi bulunan ürünler genelde 0 oluyor. Bana gelen üründe 0 idi. Ancak kutu hasarlı vardı.

@thepublicman
attığın ekran kartı bile satıldı sanırım :)
Ekran görüntüsü 2025-10-01 210311.webp

ss engine programı sorunlu sse hiç bulaşma derim kulaklıkta bir sıkıntı yok fakat yazılım sürekli ayarları bozuyor daha önce nova 7 ve 9 kullandım bazen sesi çok kısıyor bir şey duyulmayacak derece bazende çok açıyor tv hoparlörü kadar ses veriyor bozula bozula tek çözümü pc açıp kapatmak oluyor
Yazılıma gerek yok ki herhangi bir kulaklıkta. Voicemeeter diye bir gerçek var.

G60sd 360hz modelini aldım. Yeni gibi ifadesi bulunan ürünler genelde 0 oluyor. Bana gelen üründe 0 idi. Ancak kutu hasarlı vardı.
kullanılmış, ikinci el yazanlar dediğiniz gibi çıkmıyor dimi hocam ?

Çok zor bir ihtimal. Ama ne kadar kullanıldığı tamamen şans onların. Tüm olay şans işi. Ama şu konuda rahat olmanız da fayda var. Amazon iade alıyor. Beğenmezseniz iade edersiniz.
peki hocam kozmetik olarak 10/10 gelir mi ? çizik vb tarzda soruyorum

Ben airpods 2 pro ve huaweı fit 3 akıllı saat aldım ikisi de yeni gibi durumundaydı ikisinde de kozmetik ve aksesuar olarak eksiksiz kulaklığı azıcık da olsa denedim bir sıkıntı göremedim ama daha uzun kullanım lazım saat konusunda da kız arkadaşıma aldığım için onun kullanmasından sonra bilgi veririm. Ben memnunum kutular çok kötü tabi ki ben kutuları saklayan dizen biri olarak çok hoşuma gitmedi ama yapacak bir şey yok.

%20yi quadcast 2 s ekleselerde çöksek

Geri