Bende kulaklık arıyorum bilen varsa aydınlatsın bizi.Birde hangi kulaklık iyidir nova 7 4770 e geliyor barracuda pro mu iyidir?
Siz al sat yaptığınıza emin misiniz ? Aldığınız ürünün ikinci el piyasasına hiç bakmıyo musunuz?benım cıhaz sıfır hocam![]()
ben urunlerı aldıktan sonra kritiğini yapıyorum çıkarlarım uyuşmazsa iptal basıyorumSiz al sat yaptığınıza emin misiniz ? Aldığınız ürünün ikinci el piyasasına hiç bakmıyo musunuz?
depo ürünü işe yarar sadece anker soundcore motion+ var fakat indirimle bile fiyatı iyi değil normali zaten 3k.uyguna bluetooth hoparlör var mı?![]()
ben urunlerı aldıktan sonra kritiğini yapıyorum çıkarlarım uyuşmazsa iptal basıyorum
dikkat et amazon gece kargo çıkarmasınben urunlerı aldıktan sonra kritiğini yapıyorum çıkarlarım uyuşmazsa iptal basıyorum
cevap vermene gerek yok hocam anlamıyorSiz al sat yaptığınıza emin misiniz ? Aldığınız ürünün ikinci el piyasasına hiç bakmıyo musunuz?
yok reis 30 dakika içinde karar vermiş oluyorumdikkat et amazon gece kargo çıkarmasın![]()
ss engine programı sorunlu sse hiç bulaşma derim kulaklıkta bir sıkıntı yok fakat yazılım sürekli ayarları bozuyor daha önce nova 7 ve 9 kullandım bazen sesi çok kısıyor bir şey duyulmayacak derece bazende çok açıyor tv hoparlörü kadar ses veriyor bozula bozula tek çözümü pc açıp kapatmak oluyorBende kulaklık arıyorum bilen varsa aydınlatsın bizi.
tam olarak sana batan şey ne hocam açıklar mısıncevap vermene gerek yok hocam anlamıyor![]()
Arctic pro kullandım ve kısa sürede kırılmıştı. Nova 7’de de bağlantı kısmı aynı bu yüzden bana pek sağlıklı gelmiyor.Birde hangi kulaklık iyidir nova 7 4770 e geliyor barracuda pro mu iyidir?