Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Bu şekilde düşünürseniz Xbox gamepad haricinde hiçbir ürün alamazsınız, çünkü gamepadlerin neredeyse hepsi dahili bataryaya sahip. Ancak bu durum gamepadi “öldürmez”; isterseniz kablolu şekilde oynayabilir ya da gamepadi söküp pilini değiştirebilirsiniz. Tabii bunu her kullanıcı yapamayabilir, o yüzden bu konuda bir şey diyemem. Yine de bu bataryalar çabuk tükenen cinsten değil. Sonuçta telefon gibi sürekli cebimizde taşıyıp 7/24 kullanmıyoruz. Bu yüzden ömürleri çok daha uzun oluyor. Ortalama 8 saatlik bir oynanış süresi sunuyor ki bu bence gayet yeterli bir değer. Eğer 8 saatten fazla oynuyorsanız, 2 saat içinde hızlıca şarj edebilir veya şarjdayken oynamaya devam edebilirsiniz. Sonuç olarak bu, çöpe gidecek bir gamepad değil. Tercih tamamen size kalmış. Aslında bana göre Xbox gamepad’in ömrü daha kısa, çünkü potansiyometreli analoglara sahip ve size fazla bir özellik kazandırmıyor. Yani parasının hakkını tam olarak veren bir model değil. Benim söyleyeceklerim bu kadar.Hocam benim aklımı batarya ömrü karıştırıyor.Batarya bitince çöp olacak.Ben en az 6 sene kullanmayı düşünüyorum.Xbox gamepad alsam bende şarjlı pil var onu kullanırım.Önceden de onu yapıyordum.O benim kafamı karıştırdı.