Yardım 2k ya gamepad önerisi

Hocam benim aklımı batarya ömrü karıştırıyor.Batarya bitince çöp olacak.Ben en az 6 sene kullanmayı düşünüyorum.Xbox gamepad alsam bende şarjlı pil var onu kullanırım.Önceden de onu yapıyordum.O benim kafamı karıştırdı.
Bu şekilde düşünürseniz Xbox gamepad haricinde hiçbir ürün alamazsınız, çünkü gamepadlerin neredeyse hepsi dahili bataryaya sahip. Ancak bu durum gamepadi “öldürmez”; isterseniz kablolu şekilde oynayabilir ya da gamepadi söküp pilini değiştirebilirsiniz. Tabii bunu her kullanıcı yapamayabilir, o yüzden bu konuda bir şey diyemem. Yine de bu bataryalar çabuk tükenen cinsten değil. Sonuçta telefon gibi sürekli cebimizde taşıyıp 7/24 kullanmıyoruz. Bu yüzden ömürleri çok daha uzun oluyor. Ortalama 8 saatlik bir oynanış süresi sunuyor ki bu bence gayet yeterli bir değer. Eğer 8 saatten fazla oynuyorsanız, 2 saat içinde hızlıca şarj edebilir veya şarjdayken oynamaya devam edebilirsiniz. Sonuç olarak bu, çöpe gidecek bir gamepad değil. Tercih tamamen size kalmış. Aslında bana göre Xbox gamepad’in ömrü daha kısa, çünkü potansiyometreli analoglara sahip ve size fazla bir özellik kazandırmıyor. Yani parasının hakkını tam olarak veren bir model değil. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

Bu bütçede alınabilecek en iyi gamepad GameSir Nova 2 Lite’tır. Eğer bütçenize 300-400 TL daha eklerseniz ATK Battle Axe Pro veya GameSir Super Nova modellerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca, kendi sözlerinizle arkadaşınıza sorunlu bir dock geldiğini belirtmişsiniz. Bu tür teknolojik ürünlerde bu oldukça olağan bir durumdur; sıfır alınan ürünlerde bile nadiren sorun çıkabilir. Zaten bunun için garanti sistemi var ve arkadaşınıza da yeni bir dock gönderilmiş. Ben bugüne kadar GameSir’in hiçbir kullanıcıyı yarı yolda bıraktığını görmedim. Firma bu konularda oldukça ilgili. Hatta Discord üzerinden her türlü desteği alabiliyor, gerekirse şirketin CEO’suyla bile iletişime geçebiliyorsunuz. Bu yüzden yaşanan ufak bir sorunun sizin alım kararınızı etkilemesine izin vermeyin; aksi halde her yaşanan sorun sonrası hiçbir ürün alamazsınız, bu da doğru bir yaklaşım olmaz.
ATK Battle Axe Pro mu daha iyi GameSir Nova 2 Lite mi :D 1 haftadır darlıyorum seni hakkını helal et

ATK Battle Axe Pro daha iyi
Hocam 2400'e atk pro mu 2700'e Super nova mı sizce?
gamepadden oynadığım öyle ahım şahım oyun yok ama alışkanlık olsun olursa oynamayı denerim diye bi tane almak istedim. Max futbol oyunu, stardew valley, forza horizon falan oynarım. (şu anda Logitech F30 var)

Hocam 2400'e atk pro mu 2700'e Super nova mı sizce?
gamepadden oynadığım öyle ahım şahım oyun yok ama alışkanlık olsun olursa oynamayı denerim diye bi tane almak istedim. Max futbol oyunu, stardew valley, forza horizon falan oynarım. (şu anda Logitech F30 var)
ATK Battle Axe Pro, özellik bakımından daha dolu görünse de bana göre GameSir Super Nova daha kaliteli bir cihaz. Bu tamamen şahsi görüşümdür. Sonuçta iş dünyasında bir söz vardır: “Bir sürü işi ortalama yapacağına, bir işi yap en iyisini yap.” GameSir de tam olarak bu anlayışla hareket eden, uzmanlık alanı gamepad olan bir firma. Bu yüzden her anlamda daha oturmuş, kaliteli ve kullanıcı odaklı ürünler sunuyorlar. ATK Battle Axe Pro kötü bir cihaz değil, ancak ATK bir gamepad firması olmadığından bazı eksikleri mevcut. Örneğin, gamepad yazılımı oldukça sınırlı. Hall effect tetiklere sahip olmasına rağmen inner ve outer dead zone ayarlaması yapılamıyor. Oysa Super Nova’da bu ayarlamalar mümkün. Ayrıca Super Nova’da:
  • Gamepadi mouse gibi kullanabilme özelliği var,
  • Trigger curve desteği bulunuyor,
  • Tuşlara klavye ve mouse komutları atayabiliyorsun,
  • Step resolution daha iyi,
  • Kaymaz kauçuk kaplamalar mevcut.
Battle Axe Pro tarafına baktığımızda elbette onun da artıları var:
  • Micro switch tuşlara sahip,
  • Analog çubuklar farklı boylarda değiştirilebiliyor,
  • D-Pad değiştirilebiliyor,
  • Ekstra tuşlar çıkarılabiliyor.
Ancak bunların dışında öne çıkan fazla bir artısı yok.
Kısacası seçim sana kalmış ama benim kişisel tercihim Super Nova olurdu. Hem yazılım esnekliği hem de sunduğu ek özellikler nedeniyle daha kullanışlı ve kaliteli bir deneyim sunuyor. Üstelik TR’de ATK Battle Axe Pro oldukça pahalıya satılıyor, bu da fiyat-performans açısından GameSir Super Nova’yı daha mantıklı hale getiriyor.

fantech shooter 3 var tutuşu iyi ama xaby tuşları fena kötü basım hissiyatı fln rezil rb lb tuşları iğrenç sallanıyor tavsiye etmem

ATK Battle Axe Pro, özellik bakımından daha dolu görünse de bana göre GameSir Super Nova daha kaliteli bir cihaz. Bu tamamen şahsi görüşümdür. Sonuçta iş dünyasında bir söz vardır: “Bir sürü işi ortalama yapacağına, bir işi yap en iyisini yap.” GameSir de tam olarak bu anlayışla hareket eden, uzmanlık alanı gamepad olan bir firma. Bu yüzden her anlamda daha oturmuş, kaliteli ve kullanıcı odaklı ürünler sunuyorlar. ATK Battle Axe Pro kötü bir cihaz değil, ancak ATK bir gamepad firması olmadığından bazı eksikleri mevcut. Örneğin, gamepad yazılımı oldukça sınırlı. Hall effect tetiklere sahip olmasına rağmen inner ve outer dead zone ayarlaması yapılamıyor. Oysa Super Nova’da bu ayarlamalar mümkün. Ayrıca Super Nova’da:
  • Gamepadi mouse gibi kullanabilme özelliği var,
  • Trigger curve desteği bulunuyor,
  • Tuşlara klavye ve mouse komutları atayabiliyorsun,
  • Step resolution daha iyi,
  • Kaymaz kauçuk kaplamalar mevcut.
Battle Axe Pro tarafına baktığımızda elbette onun da artıları var:
  • Micro switch tuşlara sahip,
  • Analog çubuklar farklı boylarda değiştirilebiliyor,
  • D-Pad değiştirilebiliyor,
  • Ekstra tuşlar çıkarılabiliyor.
Ancak bunların dışında öne çıkan fazla bir artısı yok.
Kısacası seçim sana kalmış ama benim kişisel tercihim Super Nova olurdu. Hem yazılım esnekliği hem de sunduğu ek özellikler nedeniyle daha kullanışlı ve kaliteli bir deneyim sunuyor. Üstelik TR’de ATK Battle Axe Pro oldukça pahalıya satılıyor, bu da fiyat-performans açısından GameSir Super Nova’yı daha mantıklı hale getiriyor.
teşekkür ederim dostum iyi forumlar

Geri