🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Anker 4 liberty NC

1759350042684.webp

Akbank öğrenciye limit vermiyor. Limit vermezseniz kartı kapatıcam diyince 700tl chip para veriyo enayiler.
akbank maaş müşterisiyim ona rağmen 20 k da kaldı esnek hesapta 30 da kaldı çıldırıyorum. hiç bir şey vermiyor iş bankasını 4-5 yıldır kullanmıyordum en son 6-12 ay civarı maaş aldım oradan eski çalıştığım yerde bana ilk kart veren onlardı kapattım sonra 4 k limit yapmıştım 4-5 yıldır kullanmıyordum bile bankayı geçen başvuru yaptım 66.4k limit verdi çatır çatır yedim mesela akbank vermiyor

Acaba benim monitör kaça gider ben ona bir de garanti uzatması da yapmıştım nereden baksan 3-4 yıl daha garantisi duruyor Bir de şu an piyasada stokları da yok gerçekten çok güzel bir monitör görüntüsünden falan çok memnunum ne ölüp piksel var ne ghosting var 6-7 arasına gider gibi bence çünkü şu an muadilleri 12-14 arasında satılıyor. Bu attığım modeli alıp deneyip herhangi bir sorun çıkmazsa diğerini satayım. Zaten bir sorun çıkarsa bir ay içinde direkt iade hakkımız var
Sendeki Qd li modeli bende alıp denedim güzel monitör ama renkler çok yapay gelmisti sırf bundan geri iade ettim
Ha şoylede bir durum var 2.el olduğu icin belkide alacağın monitörde ölü piksel olucak Buda bir soru işareti ama iade hakkın zaten var yani kaybedeceğin bir durum yok aslında senin tek derdin elindeki monitörü satmak

Anker 4 liberty NC

Alıntıyı görüntüle
ah be silikon olmasa alırım silikon uçlu hiç bir kulaklık kulağımda durmuyor :/

akbank maaş müşterisiyim ona rağmen 20 k da kaldı esnek hesapta 30 da kaldı çıldırıyorum. hiç bir şey vermiyor iş bankasını 4-5 yıldır kullanmıyordum en son 6-12 ay civarı maaş aldım oradan eski çalıştığım yerde bana ilk kart veren onlardı kapattım sonra 4 k limit yapmıştım 4-5 yıldır kullanmıyordum bile bankayı geçen başvuru yaptım 66.4k limit verdi çatır çatır yedim mesela akbank vermiyor
akbank bana 600k veriyor nasıl vermiyor la size. zorla düşürdüm

O zaman az evet.
hocam el konsolu pc gibi iş görüyor mu ? Rahat oyun oynanıyor mu mesela :D fps vesaire psp vardı eskiden çok hoşuma gitmişti şimdi bunlarda onların daha gelişmiş versiyonları alasım geliyor ama sarar mı o durum önemli :D Legion da pek güzel cihaz

Sendeki Qd li modeli bende alıp denedim güzel monitör ama renkler çok yapay gelmisti sırf bundan geri iade ettim
Ha şoylede bir durum var 2.el olduğu icin belkide alacağın monitörde ölü piksel olucak Buda bir soru işareti ama iade hakkın zaten var yani kaybedeceğin bir durum yok aslında senin tek derdin elindeki monitörü satmak
Ben de renkleri canlı sevdiğim için hoşuma gidiyor oyunlarda mesela premium colour modunu açtığımda etrafın renklerini canlanması çok hoşuma gidiyor. Neyse... Şu an bu monitörü almak benim için şımarıklık olacak o yüzden elimdeki ile devam edip ekran kartını yükselttikten sonra monitörü 4K alacağım...

son 2 stok kaldı acele edin :D
6 oldu. O bütün gün böyleydi. Hep 6’da kaldı. Radarımda olan bir ürün ama almak mantıklı gelmedi. Özellikle 27 inç 4k’da oyunlarda 2k’ya göre fiyat farkını vermiyormuş.

aysonu ekstre görünce moralin bozulmuyor mu bu ay sadece garanti den ekstrem 22bin 60tl gelmiş :)

reis kulaklar nasıl senin
kulaklar normal kulak hacım nasıl olsun elf kulağı değil goblin kulağı değil normal insan kulağı hammer head başlıklı kulaklıkların tamamı uyuyor düşmüyor kulağım terlemez yada yağlanmazsa

Geri