🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Razer blackwidow v3 benim ilk razerla ve mekanik klavye ile tanışmamdı çok sevdim v3 ü şimdide v4 pro alacaktım 5k iken naz yaptım almadım 9 10 a satılıyor şuan kazık v4 aldım vazgeçtim en son işte v4x aldım dün geldi bu gün kutu rezalet ama ürün temiz biraz kullanmışlar birde stiker çalmışlar içinden ama iyi yani ürün seviyorum razer klavye ve kulaklığını bakalım soundbar tatmin etcekmi
Ürünlerdeki stickerlar hiç bir zaman ilgimi çekmedi onu çalacak kadar da olmazsın yani

Amazon ve Google, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamak amacıyla 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme olan Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyarak, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor ayrıca, Amazon’un CEO’su Andy Jassy, 10 Ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, İsrail askerlerinin yanında olduğunu ve İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Lütfen vebale girmeyin dostlar, teşekkürler

Razer blackwidow v3 benim ilk razerla ve mekanik klavye ile tanışmamdı çok sevdim v3 ü şimdide v4 pro alacaktım 5k iken naz yaptım almadım 9 10 a satılıyor şuan kazık v4 aldım vazgeçtim en son işte v4x aldım dün geldi bu gün kutu rezalet ama ürün temiz biraz kullanmışlar birde stiker çalmışlar içinden ama iyi yani ürün seviyorum razer klavye ve kulaklığını bakalım soundbar tatmin etcekmi
Vallahi fiyat performans olarak yıldızım razerla asla barışmadı ha tabi 1999tlye barracuda x satıldı geçen sene belki hatırlarsınız onu alan şanslı insanlardan birisiyim 2000tlye rakipsiz tabi :ROFLMAO: böyle indirim falan olunca o zaman içine siniyor umarım senin de hoşuna gider güle güle kullan

Amazon ve Google, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamak amacıyla 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme olan Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyarak, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor ayrıca, Amazon’un CEO’su Andy Jassy, 10 Ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, İsrail askerlerinin yanında olduğunu ve İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Evett rakip eleme mod activated 🥲😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi fiyat performans olarak yıldızım razerla asla barışmadı ha tabi 1999tlye barracuda x satıldı geçen sene belki hatırlarsınız onu alan şanslı insanlardan birisiyim 2000tlye rakipsiz tabi :ROFLMAO: böyle indirim falan olunca o zaman içine siniyor umarım senin de hoşuna gider güle güle kullan
Teşekkürler

Yok mu soyle güzel 2k ips monitor indirimi :)

doğruluk payı yüksek olabilir genelde israil menteşeli ürün cenneti gibi bura ama kimse vazgeçmez yeterki ucuz olsun :)

nintendo switch 2 piyasada 26bin burada 39 bin şaka gibi
alacak hiç bir şey bulamadım ya.

Keris ace fiyat olarak çok uçuk, sensörler eşdeğer gpx2 kablosuz da 8k hz veriyor, keris kablolu veriyor. Kerisin iyi olduğu taraf teker hassasiyeti eş değer gibiler ama fiyat avantajında gpx2 öne geçiyor.
Şu an kullandığım mouse keris ace hocam o yüzden sordum, geçen sene haziranda 4.5 gelmişti geri ödeme kampanyası ile. Ona göre kullanacağım ve ya kullanmayacağım stok gelmişken alayım demiştim.

Keris Ace de kablosuz 8k veriyor bu arada.
Gpx2 de kablosuz 8k veriyorsa elime daha uygun olacağını düşünüyorum şu an verdim bu kararı :D Bir de 3.400e uygun geldi

Hacım bu şuna benzemiyor mu boykot ürünleri almayın vebale girmeyin ama bunu diyen amerikan sigaraları içip bir nevi destek olup çevresine israile yardım yataklık etmeyinn etmeyin diyen biri gibi değil mi? Senin için demiyorum tabii

Dostum sana bir kötü haberim var. Şuan girdiğin www.donanimarsivi.com adresi CLOUDFLARE sağlayıcısından dns sağlıyor. Yani günün sonuda kullandığın internet israil destekcisi bir ülkeden sağlanıyor. CLOUDFLARE abd merkezli bir marka mesela sen kendini soyutlamalısın internetten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri