🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hacım bu şuna benzemiyor mu boykot ürünleri almayın vebale girmeyin ama bunu diyen amerikan sigaraları içip bir nevi destek olup çevresine israile yardım yataklık etmeyinn etmeyin diyen biri gibi değil mi? Senin için demiyorum tabii
Tabi,başlamamak en iyisi ama o da bir bağımlılık kasten kola alan ile sigara alanı bir tutamam ama sigara markasında da alternatif var west ve camel gibi

Hacım bu şuna benzemiyor mu boykot ürünleri almayın vebale girmeyin ama bunu diyen amerikan sigaraları içip bir nevi destek olup çevresine israile yardım yataklık etmeyinn etmeyin diyen biri gibi değil mi? Senin için demiyorum tabii
Tabi,başlamamak en iyisi ama o da bir bağımlılık kasten kola alan ile sigara alanı bir tutamam ama sigara markasında da alternatif var west ve camel gibi
Dostum sana bir kötü haberim var. Şuan girdiğin www.donanimarsivi.com adresi CLOUDFLARE sağlayıcısından dns sağlıyor. Yani günün sonuda kullandığın internet israil destekcisi bir ülkeden sağlanıyor. CLOUDFLARE abd merkezli bir marka mesela sen kendini soyutlamalısın internetten
Biliyorum ondan dolayı ublock ile sitedeki reklamları kapatıyorum

Amazon ve Google, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamak amacıyla 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme olan Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyarak, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor ayrıca, Amazon’un CEO’su Andy Jassy, 10 Ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, İsrail askerlerinin yanında olduğunu ve İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Lütfen vebale girmeyin dostlar, teşekkürler
itrail katil ve terörö bir devlettir Filistinin de yanındayım buna itirazım yok ancak benim aldığım 1-2 ürünün israile hiçbir katkısı yok. 225 tane boening uçak, piyasanın çok üstünde likit gaz alan ampuller düşünsün bizim aldığımız ürünlerin değeri kuruş bile değil
Apple bile kullanmıyorum ben

Biliyorum ondan dolayı ublock ile sitedeki reklamları kapatıyorum
Önce amerikaya 100+ milyar dolar do... ve destekleyenlere karşı çık sonra bizi düşünürsün

Leviathan geldi mi bende 40 50 dk önce aldım da o nasıl iyi mi

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir

Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.

Hocam bilmiyorum ben sadece ürünü denedim ve onlara göre yorum yaptım. Ancak 65w olamaz çünkü 5 volttan 13 amper güç çekmemiz gerekiyor tek type c portundan buda usb 3 veya ortalama bir type c portundan mümkün değil 20w bile sınırlarda zaten dediğim gibi dahili bataryalı 20w denen bluetooth hoparlörlerden çok uzak biliyorum şarkı dinlemek için üretilmemiş ancak durum bu yani
Eğer bu güvenlik bantlarını amazon bu kadar mükemmel çekmediyse sıfır bu ürün. Akşam maç sonrası takar denerim bi. Kutuda watt bilgisi yok. Muhtemelen 20w falandır.

WhatsApp Image 2025-10-02 at 14.28.08 (2).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 14.28.08 (1).webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 14.28.08.webp
WhatsApp Image 2025-10-02 at 14.28.07.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sende güzel bir rampage klavye için her zaman para vardır :D
Hiç rampage klavyem olmadı ki :peeposad: .

benim siparişlerim halen gelmedi iran israil savaşında hasar görmüş kutu bekliyorum bugün

itrail katil ve terörö bir devlettir Filistinin de yanındayım buna itirazım yok ancak benim aldığım 1-2 ürünün israile hiçbir katkısı neredeyse. 225 tane boening uçak, piyasanın çok üstünde likit gaz alan ampuller düşünsün bizim aldığımız ürünlerin değeri kuruş bile değil
Ben hiçbir zaman ampul güzellemesi yapmadım Hatay'dan ben de biliyorum gemi gemi ihracat olduğunu

Geri