freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,282
Oledi arkadaşıma aldık daha yazmadı geldi diyeTeşekkür ederim hocam, oled geldi mi ? Fotoğraflar mısın bana onu içimde kaldıonu istiyorum kesinlikle istiyorum
![]()

Oledi arkadaşıma aldık daha yazmadı geldi diyeTeşekkür ederim hocam, oled geldi mi ? Fotoğraflar mısın bana onu içimde kaldıonu istiyorum kesinlikle istiyorum
![]()
9.651tl ye aldim.ne kadara aldınız
65 watt yazıyor değerlerde bu cihaz nasıl 65watt veriyor.Bu konuda benim tek merak ettiğim ürün 20w olduğunu iddia ediyor diyelim e sadece type c üzerinden güç alıyor ve pc portları 5v ile çalışıyor yani iddiası yanında gelen kablonun 4 amper çekebildiği ve üstüne üstlük tüm type c portuna sahip pcler bu 20wlık gücü sağlayabildiği yönünde mi ben usb 2.0 veya usb 3.0 portuna bağlasamda cihaz çalışıyor arkadaşımdan biliyorum e rgb ledlerde az olsa da 2 3w en az güç harcıyor bu cihaz nasıl 20w güç alabiliyor benim bilgisayarımdan
O direkt imkansız 13 amper type c kablosu bile yok 13 amper için bildiğimiz duylara taktığımız veya prize taktığımız o kalın bakır kablolardan gerekli 16 awg falan yani65 watt yazıyor değerlerde bu cihaz nasıl 65watt veriyor.
15watt veriyor benim anakart max bildiğimkadar.O direkt imkansız 13 amper type c kablosu bile yok 13 amper için bildiğimiz duylara taktığımız veya prize taktığımız o kalın bakır kablolardan gerekli 16 awg falan yani
Yani bilgisayar type c portundan o gücü alabildiğini varsaydımO direkt imkansız 13 amper type c kablosu bile yok 13 amper için bildiğimiz duylara taktığımız veya prize taktığımız o kalın bakır kablolardan gerekli 16 awg falan yani
marmaraereğlisi (çorlu civarı) 5 büyüklüğünde deprem. geçmiş olsun.Kocaeli Çayırova bende hissettim hat Vodafone milleti arıyorum çalmıyor sende nasıl
Ya zaten ürün sonunda x ibaresi her şeyi anlatıyor razer set yapan adam chroma ürün istediğinde tercih edebileceği ucuz bişi yapalım demişler ortaya çıkmış fiyatlandırma razer fiyatlandırması klasik f/p gözüyle bakmamak lazım masada dekor gözüyle bakmak lazım pc üzerinden ledlerin ayarlanabildiği bir rakibi yok steelseriesdir creative pebble dır falan onlar da çok pahalı sanırım siz yazmıştınız birisi böyle bir ürün çıkartırsa uygun fiyata patlar gider diye kesinlikle katılıyorum havit usb üzerinden ledlerin ayarlanabildiği önemli değil 10w olsa da olur ortalama bir hoparlör yapsa bunu 1.500den satışa çıkarsa bu ürün için ayrıca bir fabrika açmak zorunda kalır15watt veriyor benim anakart max bildiğimkadar.
dediğin gibi imkansız bence.
İade hakkın var dedikleri gibi çıkmadıysa yani ben öyle biliyorum"Yeni Gibi" yazan şu monitörü almıştım: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBNNT23Z
Az önce geldi ve berbat durumda çıktı. Hiçbir etiket durmuyor, hepsi sökülmüş. Poşetler yırtık. Monitörün kurulum vidaları desen yok. Buna nasıl "yeni gibi" yazabilmişler ona hayret ettim