federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,999
Her türlü iade edebilir 1 ay içinde dediklerinin önemi yokİade hakkın var dedikleri gibi çıkmadıysa yani ben öyle biliyorum
Her türlü iade edebilir 1 ay içinde dediklerinin önemi yokİade hakkın var dedikleri gibi çıkmadıysa yani ben öyle biliyorum
Ayar vs önerin varsa alırım hocamHayırlı olsun bir Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak aramıza hoşgeldin diyorum![]()
bunları amazon nasıl iade alıyor ?Yeni gibi ibareli airpods pro 2 geldi az once. Yeni gibi yi bu halde gönderiyorlarsa diğerleri hiç alınmazBildiğiniz aylarca kullanılmış bir kulaklığı "zarf" paket ile paketleyip göndermişler. Kendi iç kutusu zaten korkunç durumda. İade işlemi başlattım direk.
tek bildiğim cihaz bağlandığı bilgisayar veya adaptörden ne kadar güç geldiğini anlıyor ona göre ayarlıyordur ama garip yaniBu konuda benim tek merak ettiğim ürün 20w olduğunu iddia ediyor diyelim e sadece type c üzerinden güç alıyor ve pc portları 5v ile çalışıyor yani iddiası yanında gelen kablonun 4 amper çekebildiği ve üstüne üstlük tüm type c portuna sahip pcler bu 20wlık gücü sağlayabildiği yönünde mi ben usb 2.0 veya usb 3.0 portuna bağlasamda cihaz çalışıyor arkadaşımdan biliyorum e rgb ledlerde az olsa da 2 3w en az güç harcıyor bu cihaz nasıl 20w güç alabiliyor benim bilgisayarımdan
Benim attığım fotoğraf gibi miydi hocam pedin durumu?Evet vardi. Yirtilmamis. Yapiskani cikarilip geri paketlenmis.
Eveeeettt benim kulaklık geldi;
Kutu bence sıfır gibi.
Dac'ın jelatini bile duruyor.
Kulaklık padleri bence sıfır fotoğraflarda mevcut.
Aksesuarları vs kullanılmamış duruyor gibimsi.
Sizce nasıl duruyor?
9600'e 3 taksit aldım. Sıfırı 11 bin idi. Öyle mükemmel bir indirim yok ama o 2300' de levithian v2x aldım. Aras kargo dağıtımda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
resimleri var mı acaba merak ettimYeni gibi ibareli airpods pro 2 geldi az once. Yeni gibi yi bu halde gönderiyorlarsa diğerleri hiç alınmazBildiğiniz aylarca kullanılmış bir kulaklığı "zarf" paket ile paketleyip göndermişler. Kendi iç kutusu zaten korkunç durumda. İade işlemi başlattım direk.
Var hocam tabii, mağdur etmezler ama yine de "yeni gibi" yazdığı için böyle beklemiyordum.İade hakkın var dedikleri gibi çıkmadıysa yani ben öyle biliyorum