Nereden görüyorsunuz bu bilgileri?
Şu detayları ben neden göremiyorum anlamadım. İkinci El: Kabul Edilebilir | Ayrıntılar a tıklıyorum bir şey olmuyor
bende de aynı şekilde
Ben olsam yaparım diye düşününce onlarda yapıyordur tahminimce.Bu ucuz ürünleri listeye koyanlar iphone Samsung telefonlardan bahsediyorum akrabalarına söylüyorlar mıdır acaba veya kendileri alıyorlar mıdır?![]()
Teşekkürler sipariş verilen bir ürünün ayrıntıları görünüyor mu peki
telefonda gözüküyor bendede pcden göremedim hiçŞu detayları ben neden göremiyorum anlamadım. İkinci El: Kabul Edilebilir | Ayrıntılar a tıklıyorum bir şey olmuyor
Hangi monitörü aldınız hocam?Depo maceramı şimdilik sonlardırdım gelen monitörden sonra diğer yarışmacılara başarılar![]()
Bazılarına ekliyorlar kontrol etmekte fayda var.Teşekkürler sipariş verilen bir ürünün ayrıntıları görünüyor mu peki
aldım hocam sağolunPHILIPS HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz, 1.4 kg, 7.3 L 2.159,28 TL https://www.amazon.com.tr/Philips-HD9650-90-Collection-Airfryer/dp/B0767DNSMH/ref=sr_1_56?_encoding=UTF8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.NuEM7H8Zr8AAlFjcb7jGF07e4aNHh_1hTHbbzWWnscroqOBKJbWxfM6q0w13JQBpf9JlZGzjI35aGDwNFAxIejAPBeWZ9yvaTLfmbDKSavvnx2ONzpuLi3eGJY6TRLKRd40jvhssK0-Mm_WwptiQMQ.PeGsLg-0maAGUAWleHykqtOrZwcnsYiJIzt5b50VrB4&dib_tag=se&m=A215JX4S9CANSO&qid=1759405536&refinements=p_n_deal_type:26902948031&s=warehouse-deals&sr=8-56&srs=44219324031&xpid=JQP4J6XiIcDxh
Arkadaşımın da aynı kutuya gerek yok garanti istemiyor ürün sağlam ve içeriği tamsa kullan geç benim arkadaşında kutu kötüydü ürün güzel duruyordu ama ses kısık falan dedi iade edecek sanırım yazdım dönmediYeni gibi ibareli airpods pro 2 geldi az once. Yeni gibi yi bu halde gönderiyorlarsa diğerleri hiç alınmazBildiğiniz aylarca kullanılmış bir kulaklığı "zarf" paket ile paketleyip göndermişler. Kendi iç kutusu zaten korkunç durumda. İade işlemi başlattım direk.
amazon etiketliyor onu benim mikrofonda öyle gelmiştibenim cloud3 wireless geldi direkt sıfır üründü kutusu orijinal etiketiydi.