Evet yüzde yüzsağlık performans %100 ise hayırlı olsun

Evet yüzde yüzsağlık performans %100 ise hayırlı olsun
Yada pembe bir mikrofon vb şeyler için![]()
bunda %20 indirim yok ve fiyatıda iyi değil zaten. dedğmezHawk Gaming Chair Fab Cyber Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair Fab Cyber Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
İlk kez koltuk görüyorum ama durum olarak kabul edilebilir yazmışlar.
Hawk Gaming Chair Fab Cyber Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair Fab Cyber Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Onun sebebi muhtemelen stoklarında yeni gibi olanları en yakın konumlara aktarıp kalan çok iyi kabul edilebilirleri diğerlerine yollamaları. Yeni gibi diyip kötü gelmesine imkan yok. Çok kez aldım ve hep memnun kaldım.Tam olarak öyle değil ya mesela adama yeni gibi yazmışlar eksik parçalı gitmiş ya da baya kullanılmış ekranı çizik gidenler var tek tük olur tabi burada bence alanlar ne yazdığından çok gelen ürüne baksın
Koltuğa sıçmadıysa sorun yok.Hawk Gaming Chair Fab Cyber Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Nereden görüyorsunuz bu bilgileri?''Metal üzerinde orta derece çizik/kararma'' amazonun yazdığı
Şu detayları ben neden göremiyorum anlamadım. İkinci El: Kabul Edilebilir | Ayrıntılar a tıklıyorum bir şey olmuyor''Metal üzerinde orta derece çizik/kararma'' amazonun yazdığı
bende de aynı şekildeŞu detayları ben neden göremiyorum anlamadım. İkinci El: Kabul Edilebilir | Ayrıntılar a tıklıyorum bir şey olmuyor
Hocam sonuçta ikinci el ürün olduğunu bilerek ve daha ucuz fiyat + %20 indirim ile alıyorsunuz ürünü. Poşet etiket vs pek takılacak kriterler olduğunu düşünmüyorum. Ürünün kendisinde sorun varsa o ayrı."Yeni Gibi" yazan şu monitörü almıştım: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBNNT23Z
Az önce geldi ve berbat durumda çıktı. Hiçbir etiket durmuyor, hepsi sökülmüş. Poşetler yırtık. Monitörün kurulum vidaları desen yok. Buna nasıl "yeni gibi" yazabilmişler ona hayret ettim