🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yavaş yavaş kokusu çıkmaya başladı bakalım 2 tane Akai Mpk mini yi ne hale getirmişlerdir deney bizi bekler.

gördüğüm kadarıyla yeni gibi yazan ürünlerin ortalama yarısı yeni gibiyle alakası yok
ama kullanılmış iyi vs vs yazanlar bir tık daha iyi çıkıyor ya da bariz kullanılmış ürün oluyor amazon deponun bu konuda bir statüsü yok değerlendirenin insiyatifine bırakmışlar yüksek ihtimal
Adamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.

Adamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.
bana gelen mouse sıfır razer sticklerına kadar duruyor jelantileri dahil sadece kontrol etmek için bile açılmış olabilir kutusu azıcık hasarlı

Tam olarak öyle değil ya mesela adama yeni gibi yazmışlar eksik parçalı gitmiş ya da baya kullanılmış ekranı çizik gidenler var tek tük olur tabi burada bence alanlar ne yazdığından çok gelen ürüne baksın

Yeni gibi ibareli airpods pro 2 geldi az once. Yeni gibi yi bu halde gönderiyorlarsa diğerleri hiç alınmaz :) Bildiğiniz aylarca kullanılmış bir kulaklığı "zarf" paket ile paketleyip göndermişler. Kendi iç kutusu zaten korkunç durumda. İade işlemi başlattım direk.
Hocam bence iş biraz şans işi bende yeni gibi airpods aldım miss gibi çıktı hiç sorunu yok

Ayar vs önerin varsa alırım hocam :peepokalp:.

Genelde Sonar’da oyunlar için özel ayarlar oluyor ve her yeni oyunla birlikte yeni profiller de ekleniyor. Eklenmese bile benzer oyunlardan birini seçip kullanabiliyorum. Bunun dışında müzik dinlerken “Media” kısmında bir şarkı açıp, hazır ayarların hepsini tek tek test ederek en uygun olanı seçmiştim. Burak Şolt’un ayarları da oldukça güzel, onu da denemeni öneririm. Aşağıya bırakıyorum.

1759407602987.webp

V
Alla bende sabah rog gördüm 27 inch 2k kabul edilebilir yazıyordu ölü pixel 5 den az diyordu 5.7 ye geliyordu almadım ölü pixele gözüm takılır diye güvenemedim
Detaylı kontrol ettim 1 adet stuck pixel var ölü piksel yok
Onu da düzelttirmeye çalışıyorum daha önce birkaç monitörümde işe yaramıştı, youtube da videolar var bide jscreenfix diye bir site var, pixeli sürekli çalıştırtıp o sorunlu pikseli düzeltmeye çalışıyor.
Bakalım düzelirse iyi düzelmezse de dert değil siyahta sadece minnacık yeşil nokta olarak parlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri