Adamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.gördüğüm kadarıyla yeni gibi yazan ürünlerin ortalama yarısı yeni gibiyle alakası yok
ama kullanılmış iyi vs vs yazanlar bir tık daha iyi çıkıyor ya da bariz kullanılmış ürün oluyor amazon deponun bu konuda bir statüsü yok değerlendirenin insiyatifine bırakmışlar yüksek ihtimal
Biraz önce yeni gibi gelen birinin monitör yorumunu okudumAdamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.
Hayırlı olsunbenim cloud3 wireless geldi direkt sıfır üründü kutusu orijinal etiketiydi.
bana gelen mouse sıfır razer sticklerına kadar duruyor jelantileri dahil sadece kontrol etmek için bile açılmış olabilir kutusu azıcık hasarlıAdamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.
Tam olarak öyle değil ya mesela adama yeni gibi yazmışlar eksik parçalı gitmiş ya da baya kullanılmış ekranı çizik gidenler var tek tük olur tabi burada bence alanlar ne yazdığından çok gelen ürüne baksınAdamlar şey zannediyor, sadece ambalajı açılıp konmuş. Hayır, açılıyor, kullanılıyor, aksesuarları tamsa bir şey denmiyor.
Hocam bence iş biraz şans işi bende yeni gibi airpods aldım miss gibi çıktı hiç sorunu yokYeni gibi ibareli airpods pro 2 geldi az once. Yeni gibi yi bu halde gönderiyorlarsa diğerleri hiç alınmazBildiğiniz aylarca kullanılmış bir kulaklığı "zarf" paket ile paketleyip göndermişler. Kendi iç kutusu zaten korkunç durumda. İade işlemi başlattım direk.
sağlık performans %100 ise hayırlı olsunSamsung Evo plus 990 aldım 1 TB yaklaşık 2600 e geldi 22 saat çalışmış ssd.
GüzelmişSamsung Evo plus 990 aldım 1 TB yaklaşık 2600 e geldi 22 saat çalışmış ssd.
Ayar vs önerin varsa alırım hocam.
Detaylı kontrol ettim 1 adet stuck pixel var ölü piksel yokV
Alla bende sabah rog gördüm 27 inch 2k kabul edilebilir yazıyordu ölü pixel 5 den az diyordu 5.7 ye geliyordu almadım ölü pixele gözüm takılır diye güvenemedim