🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depodan alışveriş yapıp iade eden olursa, ürünü ve sebebini buraya yazsın. Tekrar stoğa girerse fikir olur en azından atlamayız tek stok için

Konu 200 sayfayı geçmiş, bana lazım pek bir şey yok aslında :cautious: Funko Pop ya da termos gören olursa etiketlerseniz harika olur. İndirim peşinde koşmaya devam

Her sene bu aylar Kasım ayı hakkında inanılmaz söylemlerde bulunanlar Kasım ayı geldiğinde yorumlarda gözükmüyor :D Türkiye'de olmuyorrr.
Her sene kasımdan önce indirime girecek ürünlerin %90'ı 1-2 ay öncesinden bu tarz kampanyalar ile aynı fiyata yada daha yükseğine sattılar. Hatta burada ağlayanlar oldu 200 tl daha indirime girmiş kasımda diye. Amazon TR giriş yaptığından beri bu işin içindeyim hatta forumda biliniyor bu sektörde çalışanım ben.

Kasım ayı geldiğinde burayı ss al at cevap vereyim sana, ötesi boş. Çok uyguna 3-5 tane ürün alınabilir durumda onlarda yıpranmış olduğu için o fiyata iniyor zaten. Al-sat yapıcam diye iade ürünü alıp başkasına 500 lira fazlasına kakalayacaklar haricinde sazan avı olmuş evet.

Anker Soundcore Motion+
2175tl'ye geliyor. Performansı muazzam bir hoparlör, 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Alınır mı? Laptobu monitöre bağlayıp kullanıyorum sesi biraz az geliyor bu tarz bir şey arıyordum ama böyle biraz daha düşük bütçeli arıyordum. Bu fiyata kesinlikle değer mi?

silikonsuz olan model bu hocam diğerlerine göre cok daha konforlu herkes konforunu övüyor hatta. 2-3 serisi ile karıştırmış olabilir misiniz?
Bende airpods 4 anc modeli var, karıştırmıyorum.Silikonları olmadığı için acayip bir kulak ağrısı yapıyor.Bunun yanı sıra, dışarıya yüksek desibelde sesde veriyor.

Bende airpods 4 anc modeli var, karıştırmıyorum.Silikonları olmadığı için acayip bir kulak ağrısı yapıyor bunun yanı sıra dışarıya yüksek desibelde sesde veriyor.
Evet dışarıya ses verdiğini herkes söylüyor ama konfor olarak sizi rahatsız etmesi ilginç olmuş. Kimileri kulakta olduğunu unutuyorum dahi diyordu. Deneyip dönüş yapacağım merak ettim bende.

Kac saat kadar kullandığınız da rahatsız ediyor?

Bende airpods 4 anc modeli var, karıştırmıyorum.Silikonları olmadığı için acayip bir kulak ağrısı yapıyor.Bunun yanı sıra, dışarıya yüksek desibelde sesde veriyor.
Anc silikonsuz kötü mü ya o kadar ben silikonlu kullanamıyorum kulağımdan düşüyor alayı

Her sene kasımdan önce indirime girecek ürünlerin %90'ı 1-2 ay öncesinden bu tarz kampanyalar ile aynı fiyata yada daha yükseğine sattılar. Hatta burada ağlayanlar oldu 200 tl daha indirime girmiş kasımda diye. Amazon TR giriş yaptığından beri bu işin içindeyim hatta forumda biliniyor bu sektörde çalışanım ben.

Kasım ayı geldiğinde burayı ss al at cevap vereyim sana, ötesi boş. Çok uyguna 3-5 tane ürün alınabilir durumda onlarda yıpranmış olduğu için o fiyata iniyor zaten. Al-sat yapıcam diye iade ürünü alıp başkasına 500 lira fazlasına kakalayacaklar haricinde sazan avı olmuş evet.

Kasımda airpods pro 2 6000 tl’den daha ucuz olur mu diyorsun yani?

Sen 2022 Kasım tarihinde HK GAMING konusunda 100-150 TL'ye aldığımız mizar klavyeleri 450TL'ye satılır diye yorum atan şahıs değil misin :) :) :)

Ben bu ürünleri fiyatlarıyla beraber savunmuyorum zaten, sadece millet o kadar gözünü karartmış ki KASIM KASIM KASIM ayı diye. Beklentilerini çok yüksek tutuyorlar bundan bahsediyorum, eğer şimdi bir ihtiyacı varsa '' kasım da daha çok düşer '' diye düşünüp almamazlık yapmayıp şansını denemesini tavsiye ederim. En en kötü ihtimalde iade eder.

Kasım ayında sürekli indirime giren bi ürün %5 - %10 fiyat daha düşüyor olayı bu zaten, millet %30-%35 indirime gireceğini sanıyor herhalde herkesin dilinde aynı şey.

Evet dışarıya ses verdiğini herkes söylüyor ama konfor olarak sizi rahatsız etmesi ilginç olmuş. Kimileri kulakta olduğunu unutuyorum dahi diyordu. Deneyip dönüş yapacağım merak ettim bende.

Kac saat kadar kullandığınız da rahatsız ediyor?
Çok fazla bir süre kullanmadım,1 saat aralıksız kullanımda bile kulağım ağrımaya başadı.Dışarıya ses verme durumu zaten çok yüksek;Soundbar olarak kullanılabilir.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anc silikonsuz kötü mü ya o kadar ben silikonlu kullanamıyorum kulağımdan düşüyor alayı
Kulaktan düşme gibi bir durum yok.

Geri