30-35k ya kadar tv önerisi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
676
Bütçe
35000
İş yerinden bir arkadaş 35k ya kadar çok çok güzel indirim şunu al 3 e 5 e bakma derseniz 38 40a kadar max çıkabilir tv arıyoruz. Bilindik marka ve kaliteli panel olursa iyi olur. İşin piri arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim @Fantastiktürk @İsimbulamajim

Atılan sıradan bir TV.
Bütçeyi artırabiliriz 40a kadar başka var mı öneri

Atılan sıradan bir TV.
Bu nasıldır hocam

Ortam uygunsa direkt 65” de bakabilirsiniz. Samsung Qled iyidir bu bütçeye Neo Qled gelmiyor ama olsun :)
55 seçip alacağız 33k ya falan geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortam uygunsa direkt 65” de bakabilirsiniz. Samsung Qled iyidir bu bütçeye Neo Qled gelmiyor ama olsun :)
Attığım philips nasıldır o fiyatlara çıkamaz bir de qled olede göre nasıldır

55 seçip alacağız 33k ya falan geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığım philips nasıldır o fiyatlara çıkamaz bir de qled olede göre nasıldır
40a kadar çıkabiliriz dendiği için önerdim 33K ya 55 almak yerine 38K civarına 65 de alınıyor. Philips çok bilmiyorum Samsung ve LG daha güvenilir geliyor bana.

Qled ile Oled çok farklı teknolojiler.

40a kadar çıkabiliriz dendiği için önerdim 33K ya 55 almak yerine 38K civarına 65 de alınıyor. Philips çok bilmiyorum Samsung ve LG daha güvenilir geliyor bana.

Qled ile Oled çok farklı teknolojiler.
Var mı önerirsiniz max 35 dedi ben kendimnzorlarsa 38 40a anca çıkarsa öneririm diye düşündüm ama 43lere falan çıkmaz

Var mı önerirsiniz max 35 dedi ben kendimnzorlarsa 38 40a anca çıkarsa öneririm diye düşündüm ama 43lere falan çıkmaz
Attığım 65” olan zaten 38K civarıydı, onu alamaz derseniz yukarda aynısının 55” olanını önermişler ben de onu öneririm 33K ya. Yine de bence ortam uygunsa 5K fazla verip büyük ekran alsın değiyor.

Geri