Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,000
Be daha geçen verdim garantiye 500 tl fiyat çektiler200 veya 250 tl ye satın aldım tekini eskişehir servisinden ağustos 22 de
Be daha geçen verdim garantiye 500 tl fiyat çektiler200 veya 250 tl ye satın aldım tekini eskişehir servisinden ağustos 22 de
Ya 4 sene önce aldığım fiyata almış oldum sanırımyani olabilir ama gerekte yok bence
Etiketi amazon tekrar atıyor zatenArkadaşlar Logitech G432 geldi ve ürün sıfır geldi, üzeri tozluydu sadece ama kutu sapasağlam ve koruma bantları dahi açılmamış sıfır ürün geldi
Düşerde anında hop okus pokus yokus oluyorAbooo eli hızlı olan kazanacak. Tabi düşerse
Core biraz daha alt serisi cloud markasının kırpılmış versiyonu ben olsam MCHOSE alırımbu alınır mı yoksa mchose v9 pro mu alınır kulaklıktan anlayan var mıHyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İmzamdakinden iyi midir peki? G432yani olabilir ama gerekte yok bence
Benim arkadaş 10k ya bırakırım diyorda bi güven vermedi bana yaDüşerde anında hop okus pokus yokus oluyor
ben 1 senedir kullanıyorum gayet tatmin edici ses seviyesi var fps oyunlarında bile sarjı çok iyiCore biraz daha alt serisi cloud markasının kırpılmış versiyonu ben olsam MCHOSE alırım
Olabilir hocam ama mchose v9 da yabana atılacak bir cihaz değil benim fikrim ben olsam MCHOSE alırımben 1 senedir kullanıyorum gayet tatmin edici ses seviyesi var fps oyunlarında bile sarjı çok iyi
Shifterlı mı yoksa shiftersız mı amazonda düşen ben göremedimBenim arkadaş 10k ya bırakırım diyorda bi güven vermedi bana ya
Shifterlı ya, kendiside kuzeninden 9 bine aldı geçen ay. Hevesim kalmadı satacam dedi, bende öylesine 10k ya bana bırak dedim gel al dedi.Shifterlı mı yoksa shiftersız mı amazonda düşen ben göremedim
valla bilmiyorum hocamİmzamdakinden iyi midir peki? G432