Keenetic Omni DSL modem almıştım 3 sene önce 3 ay kullandım. DSL bağlantısı sürekli kopuyordu. İade ettim kapımdan aldılar. Amazon şu an nasıl bilmiyorum ama kullanıcı odaklıydı hep.Ürünü 0 alan biri nasıl 5 ay kullanıp iade edebiliyor şaka mısın hacı siz?
Hocam depoda da bekleyebiliyor. Airpods pro alanların çoğunda durum böyle. Birinde mesela 2027 nisanda bitiyordu apple garantisi, yani cihaz 2025 nisan alınmıştı. 2026’da bitecek olanlarda vardı.Ürünü 0 alan biri nasıl 5 ay kullanıp iade edebiliyor şaka mısın hacı siz?
%20 indirim var miydi
faturası şuan gözükmüyor birkaç güne yüklerler yüksek ihtimalAmazon depo fatura keserken normal Amazon mu yaziyor yoksa amazon depo ürünü diye mi belirtiyor?
Kusurlu ürün oKeenetic Omni DSL modem almıştım 3 sene önce 3 ay kullandım. DSL bağlantısı sürekli kopuyordu. İade ettim kapımdan aldılar. Amazon şu an nasıl bilmiyorum ama kullanıcı odaklıydı hep.
Yoktu hocam sıfırıyla 5k var arasında anlamadım%20 indirim var miydi
Tamam amazondan bir ürün alan kişi en fazla 1 ay kullanıp iade edebilir.Hocam depoda da bekleyebiliyor. Airpods pro alanların çoğunda durum böyle. Birinde mesela 2027 nisanda bitiyordu apple garantisi, yani cihaz 2025 nisan alınmıştı. 2026’da bitecek olanlarda vardı.
Ürün satmaya kalksan, alıcıya fatura verirken adam demez mi 2elin , ikinci eli ürünfaturası şuan gözükmüyor birkaç güne yüklerler yüksek ihtimal
farklı aldığım bir ürüne baktım fatura kalemine
Durum: İkinci
El bilgisi eklemişler
3050 laptop link atar mısın hocam?3050 laptop ve drone aldım bu indirimden. Benden bu kadar, kalanlara selam olsun.