Hemşirelik İçin Kanal / Not Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,100
Hemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?

Hemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?
Hemşirelik zor mu hocam dersler nasıl kolay gelsin bende hex mex uğraşıyorum 😃

Zevkli olur gibi ya benim bölümde bilgisayar programcılığı zevkli gidiyor valla sizin anatomi kitabından bı kaç foto atar mısınız merak ettim
daha kitap yok kargodalar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zevkli olur gibi ya benim bölümde bilgisayar programcılığı zevkli gidiyor valla sizin anatomi kitabından bı kaç foto atar mısınız merak ettim
hocanın slayttan 1 sayfa
1758645736182.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1758645756646.webp

Ekler

• 1758645765795.webp
    1758645765795.webp
    56.9 KB · Hit: 36
Yaklasık 10 sene önce mezun oldum (son lise hemşire grubundanım). Şuan ne kaldı dersen bilgi olarak çoğu yok diyebilirim😅😅. Kendimi arada deneyimli baytar olarak görüyorum. Her uygulamayı biliyirum pratik %100 fakat teorik bilgi baya düşük.

Yaklasık 10 sene önce mezun oldum (son lise hemşire grubundanım). Şuan ne kaldı dersen bilgi olarak çoğu yok diyebilirim😅😅. Kendimi arada deneyimli baytar olarak görüyorum. Her uygulamayı biliyirum pratik %100 fakat teorik bilgi baya düşük.
katılıyorum hocam , benimde annem sağlık lisesi mezunu ve biyoloji mezunu ancak anatomiye dair hiçbir şey hatırlamıyor , ayt bio'dada hiç işime yaramıyor 😭

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,359
Üyeler
193,359
Son üye
Alaaddin 54
Geri