Geri sayımda 8 saat sonra yaziyorBugün saat 22.00'da Gaming Gecesi var İncehesap'ta, onu bekle öyle satın alırsın. Bu gibi sistemlerim fiyatı 3-5 düşer.
22.00'da satın alıma açılır.Geri sayımda 8 saat sonra yaziyor
Anakartı bu kadar düşük tutma yalnız özelleştirmelere bakmadım yalnız. Kasanın içinde ki psu da iyiymiş segmenti yalnız akım, gerilim korumalı priz ile kullanın diye öneriyorlardı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaptığım özelleştirmelerle yaklaşık 50'ye geliyor. Sizce makul mu?
Ne kadar suruyor, 2.00da kalktigim icin o zamana dayanamayabilirim.Bugün saat 22.00'da Gaming Gecesi var İncehesap'ta, onu bekle öyle satın alırsın. Bu gibi sistemlerim fiyatı 3-5 düşer.
02.00'a kadar geçerliNe kadar suruyor, 2.00da kalktigim icin o zamana dayanamayabilirim.
Önce bir ekran bakiyorum belki onceden kasayi da alabilirim. Amazon 6400e satiyordu bitmis simdi 8 bin o kadar vermek istemiyorum ama guzel monitor02.00'a kadar geçerli. Kasım Ayı'na da çok yakınız, istersen Kasım'da da alabilirsin.
Hangi monitördü ki acaba?Önce bir ekran bakiyorum belki onceden kasayi da alabilirim. Amazon 6400e satiyordu bitmis simdi 8 bin o kadar vermek istemiyorum ama guzel monitor