🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ASUS ROG STRIX XG259CS 24.5"
4.724 TL
Oğlum 2. el sandım bakmadan satın aldım, baktım karttan 4.7k gitmiş adsdsadsadas neyseki iptal ettiler.

Son düzenleme:
arkadaşlar bilgi vereyim
aldığınız ürünler 1 yıl garantili 1 yıl içinde iade edilebiliyor ayrıca üründe bilgi geçilmemiş bir kusur tespit ederseniz bildirin iade ettiğinizde ürün stoğa bir daha koyulmuyor bilginiz olsun. ben şuan iade etmicem şimdilik razer blacwidow v4x aldım bu gün geldi kutusu off-road dan çıkma klavye temiz kozmetik olarak tek sorunu bazı tuşlar tutukluk yapıyor basmıyor bazen birde bir kaç tuşta çift basma var belirtim müşteri hizmetlerine bilgi olarak iade ettiğinizde ürün stoğa geri eklenmeyecek denildi. imhaya falan gidiyor herhalde :D

Bu konudan link gelirde alırım diye bekleyen arkadaşlar boşa beklemesinler. Seneler önce girilen fiyat hatalarından dolayı bot yazanlar oldu bu durum için. Yani siz fiyatı bile göremeden uçup gider.

Bunun dışında burada kimse zaten link paylaşmıyor malum gruplarda paylaşılıyor aldıktan sonra bu iyi midir? iptal mi etsem? gibi sorular soruluyor. Yani bu bölüm amacından uzaklaşmış durumda

Oğlum 2. el sandım bakamdan satın aldım baktım karttan 4.7k gitmiş adsdsadsadas neyseki iptal ettiler.
Buda 2. El ama %20 indirim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Kraken V4 - Kablosuz
3.928 TL

Oğlum 2. el sandım bakamdan satın aldım baktım karttan 4.7k gitmiş adsdsadsadas neyseki iptal ettiler.
2.el zaten kabul edilebilir yazıyor ama ek bilgi yok pixel vesaire bilmem ne sıfır üründür belkide şansa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

63k küsür iyi bence

Bu konudan link gelirde alırım diye bekleyen arkadaşlar boşa beklemesinler. Seneler önce girilen fiyat hatalarından dolayı bot yazanlar oldu bu durum için. Yani siz fiyatı bile göremeden uçup gider.

Bunun dışında burada kimse zaten link paylaşmıyor malum gruplarda paylaşılıyor aldıktan sonra bu iyi midir? iptal mi etsem? gibi sorular soruluyor. Yani bu bölüm amacından uzaklaşmış durumda
biz nasıl faydalanabiliriz yeni fırsatlardan

2.el zaten kabul edilebilir yazıyor ama ek bilgi yok pixel vesaire bilmem ne sıfır üründür belkide şansa
Ölü piksel var yazıyor hocam. Zaten kabul edilebilir monitörlerin hepsinde ölü piksel var yazıyor 5ten az

Geri