🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Razer Blackwidow V4 Yeşil Anahtar TR Layout
Yeni gibi diyor, indirimle beraber 3200TL Razer dizen arkadaşlara duyurulur :D
Hoppa v4x aldım bakam birde bunu alayım çift basma tutukluk olmazsa v4x iade ederim bu kalır miss 🥲😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çektim hocam deathadder hayal kırıklığıydı bakalım bu nasıl çıkacak
Emin ol çok iyi kendim kullanıyorum sorunsuz

Airpods 4 ANC tekrardan stokta. Son 1 adet, 6000tl’ye geliyor.
Anında cokmusler

Hoppa v4x aldım bakam birde bunu alayım çift basma tutukluk olmazsa v4x iade ederim bu kalır miss 🥲😂

Emin ol çok iyi kendim kullanıyorum sorunsuz
Kankam illaki iyidir de eksik parça çıkması sıkıntı ben temizler kullanırm çok takılmam da dogle çalmaları beni moral olarak buraya karşı düşürdü bak oled Mönitör çekmiştim bi tane o nasıl gelecek rabbim bilir

Dogle çıkmadı bende adam çalıp göndermiş
İade ettiniz mi iade prosedürü nasıl işliyor bilmiyorumda. Gelip alıyorlarsa iyi yoksa benim için zor işten izin alamam ki :kekw: şehirden uzakta

çok kötü demek haksızlık olur ama equalaizer ayarı ile ciddi sınıf atlıyor cihaz.
Leviathan v2x aldım ben bu gün gelecek sanırım bakayım bir tanede anker mı alsam pyro mini var memnunum mesela napsam bilemedim

Kankam illaki iyidir de eksik parça çıkması sıkıntı ben temizler kullanırm çok takılmam da dogle çalmaları beni moral olarak buraya karşı düşürdü bak oled Mönitör çekmiştim bi tane o nasıl gelecek rabbim bilir
Valla birine yamuk gelmiş dalga geçer gibi al yamul kullan demişler resmen nasıl kırılmamış hayret bariz yamul öyle böyle değil utanmasalar monitörü curved yapcaklar elleriyle

Bak bendede stiker çalmışlar ulan stiker niye calarsin razerin stikeri çok güzel değil açıkçası Asus rog kadar değil bence klavye kozmetik sorunsuz bakıldığında toz tüy kıl yok adam almış kullanmış belki kroniktir bir ara diyorlardı v4x v4 v4 pro da switch problem oluyor diye de belki de adam bozdu i tuşu bazen çift basıyor bazen basmıyor silme tuşuda bazen tutukluk yapıyor nadiren I tuşu basılı tutunca yavaş yavaş basmış gibi oluyor tek tek spawn oluyor yazarken diğer tuşlar seri mesela spawn oluyor kötü mü değil kelepir sırf switch sesini çok sevdiğim için muhtemelen bozulmazsa iade etmicem v4 olanı da daha demin aldım onada bakcam gelince bakayım sorunsuz ise v4 ona geçerim v4x iade ederim adam üzerindeki klavye koruma plastiğini de çalmış napıyorsa artık onu . Yeni gibi olup sorunlu çıkması ufwktan üzdü beni.

Son düzenleme:
Beyler watch 6 classic 47mm 4500 watch 7 40mm 4000 kararsız kaldım hangisi alınır
sari sitede tertemiz watch 6 classic 2.5e dusurmustum. 3.2ye tanıdıga sattım. satı sitede çok daaha uyguna bulursun. geçen watch7 için 3k istiyorlardı temizdi baya

İade ettiniz mi iade prosedürü nasıl işliyor bilmiyorumda. Gelip alıyorlarsa iyi yoksa benim için zor işten izin alamam ki :kekw: şehirden uzakta
Gelip alıyorlar yada noktalar var oraya bırakıyorsun iade süreci kolay benim dün gelmişti hemen götürüp bıraktım Amazon parayı da yatırır sıkıntı yapmıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,703
Üyeler
184,967
Son üye
EXilion
Geri