Corsair sıvı soğutma aldım hocam kabul edilebilir yanında da bu yazıyordu. Daha yeni aldım ürün elime geldiğinde bilgi geçebilirim ancak.Bu tarz açıklamalı ürün alan var mı nasıl çıkar acaba?
Alınır. Sararma, akma-kokma yoksa bedava.Razer Viper V3 Pro Beyaz 3.568,30 TL
Razer Viper V3 Pro - Ultralight Kablosuz Espor Oyun Mouse'u (8K Hz HyperPolling, 55g hafif tasarım, Focus Pro Sensör 35K DPI, HyperSpeed Kablosuz, 95 saat pil ömrü) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Viper V3 Pro - Ultralight Kablosuz Espor Oyun Mouse'u (8K Hz HyperPolling, 55g hafif tasarım, Focus Pro Sensör 35K DPI, HyperSpeed Kablosuz, 95 saat pil ömrü) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
47mm dün sipariş verdim BonusFlaş ile 4250’ye geliyorBeyler watch 6 classic 47mm 4500 watch 7 40mm 4000 kararsız kaldım hangisi alınır
Bende watch 6 vericem stainless stell ve ekrandaki çevirme olayı için 3 taksit verdim. Şimdi buna koruma cam vs bakcam47mm dün sipariş verdim BonusFlaş ile 4250’ye geliyor
stok bittiAirpods 4 ANC tekrardan stokta. Son 1 adet, 6000tl’ye geliyor.
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Bileğine göre al. Bileğin görece kalınsa w6 yok harbiden inceyse w7Beyler watch 6 classic 47mm 4500 watch 7 40mm 4000 kararsız kaldım hangisi alınır
Bu ürün hep 4 küsürdü %20 indirim vermiyorduAlınır. Sararma, akma-kokma yoksa bedava.
Bir daha gel be hadiAirpods 4 ANC tekrardan stokta. Son 1 adet, 6000tl’ye geliyor.
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Valla bilek kalınlığı ince bence paslanmaz çelik diye alıyorumBileğine göre al. Bileğin görece kalınsa w6 yok harbiden inceyse w7