Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,114
Yayma hocam yayma. Sonra fiyatı uçuyor.Steelseries Tusq denemeni öneririm hepsine taş çıkartır bence![]()
Yayma hocam yayma. Sonra fiyatı uçuyor.Steelseries Tusq denemeni öneririm hepsine taş çıkartır bence![]()
Yayma hocam yayma. Sonra fiyatı uçuyor.
Öyle deme hocam hocam. 100k+ sistem kurup 2 yıldır 500 liralık soundbar ile CS2,r6 oynayıp arkadaşlarından güzel iltifatlar işiten arkadaşlarımız vardır belki. Onlar üzülür. Biz yine de tavsiye etmiyoruz diyelim.Ya ben film ve müzik için bakıyorum kim soundbar veya hoparlör ile oyun oynar ki
Hatta 2tane almayı bile düşündürüyorum da piyasası ne bilmiyorum fiyat ne derece iyidir ki
Bu tabii ki. Razer alanlar bass konusunda çok yetersiz demişti. Bu ise müthiş. Film izlerken üstündeki tuştan ekolayzır kapatırsın bass aşırı vurmasın diye. Müzikte de açarsın. İstersen kendi ekolayzırımı da atarım sana. Burada trick kablolu bağlamayacaksın. Aux kullananlar tiz ses var diyor. Ben direkt bt donlge üzerinden cayır cayır kullanıyorum.Razer leviathan v2x mi bu mu
Özelden atar mısınız alacam gibiBu tabii ki. Razer alanlar bass konusunda çok yetersiz demişti. Bu ise müthiş. Film izlerken üstündeki tuştan ekolayzır kapatırsın bass aşırı vurmasın diye. Müzikte de açarsın. İstersen kendi ekolayzırımı da atarım sana.
Zaten monitörün altında soundbar gibi duruyor. Atayım.Özelden atar mısınız alacam gibi
Şu görüntü bana neden 100cmlik bazuka gibi grundig soundbar aldığımı tekrar sorgulattı ankerle mutluydum sankiZaten monitörün altında soundbar gibi duruyor. Atayım.
Alıntıyı görüntüle
Boom 2 plus almamak için tek nedenim paramın olmaması :dŞu görüntü bana neden 100cmlik bazuka gibi grundig soundbar aldığımı tekrar sorgulattı ankerle mutluydum sankiYakışıklı alet
İlk bimden bluetooth hoparlör aldığımda çok mutluydum hocam en iyisi cahillik nasıl oluyorsa bluetooth hoparlörün bile sonu yokBoom 2 plus almamak için tek nedenim paramın olmaması :d
Ses ürünlerine ilgim var ya. O hoparörden değiştire değiştire buna geçtim. Kesmiyor artık basslar daha fazlasını arıyorumİlk bimden bluetooth hoparlör aldığımda çok mutluydum hocam en iyisi cahillik nasıl oluyorsa bluetooth hoparlörün bile sonu yok![]()
Hayırlı olsun hocam bence beklentini yüksek tutabilirsin görünüş olarak ve yorumlara bakarak kaliteli bir şey gelecek diyebiliyorum hele ki 1300TL içinttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör : Amazon.com.tr: Elektronik
ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Siz de benim gibi yeni bir şeyler denemeyi seviyorsunuz o halde benim yeni deneyim bu. Arada stoğa giriyor 1300tlye yeni gibi olarak aldım 3000tl lik bir performans bekliyor muyum hayır ancak 1300tlye harikalar yaratabileceğini düşünüyorum bakalım