🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya ben film ve müzik için bakıyorum kim soundbar veya hoparlör ile oyun oynar ki 😀
Hatta 2tane almayı bile düşündürüyorum da piyasası ne bilmiyorum fiyat ne derece iyidir ki
Öyle deme hocam hocam. 100k+ sistem kurup 2 yıldır 500 liralık soundbar ile CS2,r6 oynayıp arkadaşlarından güzel iltifatlar işiten arkadaşlarımız vardır belki. Onlar üzülür. Biz yine de tavsiye etmiyoruz diyelim.

Razer leviathan v2x mi bu mu
Bu tabii ki. Razer alanlar bass konusunda çok yetersiz demişti. Bu ise müthiş. Film izlerken üstündeki tuştan ekolayzır kapatırsın bass aşırı vurmasın diye. Müzikte de açarsın. İstersen kendi ekolayzırımı da atarım sana. Burada trick kablolu bağlamayacaksın. Aux kullananlar tiz ses var diyor. Ben direkt bt donlge üzerinden cayır cayır kullanıyorum.

Bu tabii ki. Razer alanlar bass konusunda çok yetersiz demişti. Bu ise müthiş. Film izlerken üstündeki tuştan ekolayzır kapatırsın bass aşırı vurmasın diye. Müzikte de açarsın. İstersen kendi ekolayzırımı da atarım sana.
Özelden atar mısınız alacam gibi

Özelden atar mısınız alacam gibi
Zaten monitörün altında soundbar gibi duruyor. Atayım.
IMG_20251003_032531.webp

Şu görüntü bana neden 100cmlik bazuka gibi grundig soundbar aldığımı tekrar sorgulattı ankerle mutluydum sanki :ROFLMAO: Yakışıklı alet
Boom 2 plus almamak için tek nedenim paramın olmaması :d

İlk bimden bluetooth hoparlör aldığımda çok mutluydum hocam en iyisi cahillik nasıl oluyorsa bluetooth hoparlörün bile sonu yok :ROFLMAO:
Ses ürünlerine ilgim var ya. O hoparörden değiştire değiştire buna geçtim. Kesmiyor artık basslar daha fazlasını arıyorum :D

Siz de benim gibi yeni bir şeyler denemeyi seviyorsunuz o halde benim yeni deneyim bu. Arada stoğa giriyor 1300tlye yeni gibi olarak aldım 3000tl lik bir performans bekliyor muyum hayır ancak 1300tlye harikalar yaratabileceğini düşünüyorum bakalım

Siz de benim gibi yeni bir şeyler denemeyi seviyorsunuz o halde benim yeni deneyim bu. Arada stoğa giriyor 1300tlye yeni gibi olarak aldım 3000tl lik bir performans bekliyor muyum hayır ancak 1300tlye harikalar yaratabileceğini düşünüyorum bakalım
Hayırlı olsun hocam bence beklentini yüksek tutabilirsin görünüş olarak ve yorumlara bakarak kaliteli bir şey gelecek diyebiliyorum hele ki 1300TL için :D

1759452749431.webp

Ben de bunlara çöktüm.

Geri