🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İade ettiniz mi iade prosedürü nasıl işliyor bilmiyorumda. Gelip alıyorlarsa iyi yoksa benim için zor işten izin alamam ki :kekw: şehirden uzakta
Mng ye verin diyorlar yoksa aramex yada başka evden alım yapan varsa onlara yönlendiriyorlar iade kısmında

sari sitede tertemiz watch 6 classic 2.5e dusurmustum. 3.2ye tanıdıga sattım. satı sitede çok daaha uyguna bulursun. geçen watch7 için 3k istiyorlardı temizdi baya
buna ne diyorsun alınır mı

Gelip alıyorlar yada noktalar var oraya bırakıyorsun iade süreci kolay benim dün gelmişti hemen götürüp bıraktım Amazon parayı da yatırır sıkıntı yapmıyorlar
Senin muhabbet fena asıl benim ki belki kronik switch den dolayı da adam dongle çalmış dkchdhdhxh şaka maka bu dongle her aynı cihazda çalışıyor mu ki çalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erkek rengi çök hemen

Senin muhabbet fena asıl benim ki belki kronik switch den dolayı da adam dongle çalmış dkchdhdhxh şaka maka bu dongle her aynı cihazda çalışıyor mu ki çalmış

Erkek rengi çök hemen
cloud 3 geldi çöktüm 2200 e

Erkek rengi çök hemen

watch 10u da 9.5e sattım. İkimci ele öyle fiyat yazdıklarına bakma piyasası çok akmıyor. Millet soruyor ama ölücü herkes. SE2. nesil vardı 7k civarına geliyordu o daha mantıklı bence buna göre. Birde bu kırmızı olduğu için pek önermem

watch 10u da 9.5e sattım. İkimci ele öyle fiyat yazdıklarına bakma piyasası çok akmıyor. Millet soruyor ama ölücü herkes. SE2. nesil vardı 7k civarına geliyordu o daha mantıklı bence buna göre. Birde bu kırmızı olduğu için pek önermem
bende kırmızı diye pek sıcak bakmadım da ikinci elde param güvende ile 7750 ye veren var beyazını güvenemedim ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri