Hayırlısı hocamPardoon.Sıfırı 17k ne demek ya.Bu fiyata 3080 ti alınıyor be.
Mkde ilacı marka model ne hocam bende kullanıyorum dagrip ve mide ilacım hocam
Hocam dongle 4k donglemış yani full olanı USB olan dedğiniz gibi 1k dongle yani kazala full paket kargolandı banaHocam bu 8k dongle değil. 2.4ghz 1k dongle.
Vardı hocam en son kontrol edin istersenizNiyet ettim viper v3 pro yedek almaya var mı stok
Çok uzak
Kazala değil hocam 4k normalinde çıkıyor zaten olay 8k hyperpolling adaptördeHocam dongle 4k donglemış yani full olanı USB olan dedğiniz gibi 1k dongle yani kazala full paket kargolandı bana![]()
Doğru göndermişler yaniKazala değil hocam 4k normalinde çıkıyor zaten olay 8k hyperpolling adaptörde
Yalnız deathadder 8k değil mi hocam ben 8k diye biliyorum satılanıHocam dongle 4k donglemış yani full olanı USB olan dedğiniz gibi 1k dongle yani kazala full paket kargolandı bana![]()
8k hocam dimi bende diyorum whyKazala değil hocam 4k normalinde çıkıyor zaten olay 8k hyperpolling adaptörde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru göndermişler yani
normal kanka o 8khz ayrı alınıyor sadeceHocam dongle 4k donglemış yani full olanı USB olan dedğiniz gibi 1k dongle yani kazala full paket kargolandı bana![]()
Bende 8k diye biliyorumYalnız deathadder 8k değil mi hocam ben 8k diye biliyorum satılanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8k hocam dimi bende diyorum why
Bende 1k dongle (standart) versiyon var, 4k dongle olduğundan haberim yoktu hocam. Hayırlı olsun.Hocam dongle 4k donglemış yani full olanı USB olan dedğiniz gibi 1k dongle yani kazala full paket kargolandı bana![]()
Hayaller suya düştü arkadaşınnormal kanka o 8khz ayrı alınıyor sadece
Tüketim Kültürünün tanımı gibisiniz hocamNiyet ettim viper v3 pro yedek almaya var mı stok