- Reaksiyon skoru
- 3,030
iade ettim onuda lazım olsa fena fiyat değil aslında şuan bütçem kısıtlı iyi bir şey gelirse kaçacak yoksa alırdım dursun kenarda derdim nolacakbanlayamaz beğenmedinbu kadar
iade ettim onuda lazım olsa fena fiyat değil aslında şuan bütçem kısıtlı iyi bir şey gelirse kaçacak yoksa alırdım dursun kenarda derdim nolacakbanlayamaz beğenmedinbu kadar
A2 mi senin mikrofonbilmem yapıkredi normalde geçirmezdi hesaba hemen yattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka bir ayar yapmıyorum aslında alttaki tekerleği az kıs sadece anakarttan dolayı olabilir belki
çektim mantıklı mı bilmiyorum amahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPNCGL2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 viper v3 pro almak isteyen vardı 3700 TL'ye denk geliyor.
valla bilmiyom ki ya standı vardı temudan aldım beyazA2 mi senin mikrofon
kanka tableti iade ettim parası bile yattıçektim mantıklı mı bilmiyorum ama![]()
ben razer viper v3 ü aldım avalla bilmiyom ki ya standı vardı temudan aldım beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka tableti iade ettim parası bile yattı
Valla sabah ben de aldım sıfırı 7 bin 3200'e geldi bana eğer bir sorunu yoksa eksiği vs. çok iyi benceben razer viper v3 ü aldım a
Ben alıcaktım beyazı almışsın :/ben razer viper v3 ü aldım a
dongle dahil mi acabahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CSPNCGL2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 viper v3 pro almak isteyen vardı 3700 TL'ye denk geliyor.
hayırlı olsun hacım ben sıfı da aldıydım 4500 e beklesek iyiymiş dicemde 2 3 aydır kullanıyomben razer viper v3 ü aldım a
bu arada listeleme bozuk biz iyi ürünleri göremiyoruz deyim size sepetimde apple watch var indirimde olarak silmedim dün geceden beri 1 stokta hala ama 14. sayfaya kadar bir kere görmedim kaç kez yeniledim bu işte bir iş var birileri götürüyor bize çöpler kalıyorben razer viper v3 ü aldım a
V4 %75 lik versiyonunda varBu razer blackwidow v4x yada V4 de switch değişebiliyor muyduk sanki bu modellere getirmişti razer hot swap