İnş benim nova 7 de öyle gelirKız arkadaşımın arctis nova 5 çiçek gibi geldi sıfırdan farkı yok ki muhtemelen de öyle. Paket içeriği de kutu da tertemizdi fabrikasyon kutulanmış gibi.
Asus 360hz oledde de sıkıntı yok, muhtemelen alıp fiyat mantıklı gelmeyip iade ettiler hiç kullanılmamış gibi çıktı tertemiz duruyor
Bu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorumArkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor. @thepublicman
Bende aynı ama airpods dışında ne varsa aldım bu arada sıfır geldimi alıyorlar bir haltlar yiyor kendini akıllı sananlar sanırım açıp iade edip ikinci ele düşürtecekler sıfırları öyle bir çakallık var gibi yoksa 12 k fiyata hemen satılmaz 5 dk durmuyor stoğa girincesımdı bi de airpodsu bulsak tamam baba benım ıcın amazon görevı tamamlanmıs olacak
İnş öyle olur tertemizdi valla kutu sanki sıfır kutu gibiydi şaşırdımİnş benim nova 7 de öyle gelir
kesınlıkle ama ben de sabah aksam takıpcısıyım onlar yapsın benım onume dussun belkıde ben alırımBende aynı ama airpods dışında ne varsa aldım bu arada sıfır geldimi alıyorlar bir haltlar yiyor kendini akıllı sananlar sanırım açıp iade edip ikinci ele düşürtecekler sıfırları öyle bir çakallık var gibi yoksa 12 k fiyata hemen satılmaz 5 dk durmuyor stoğa girince
İade etmek istersek ürün için nasıl oluyor hocam aldığımız fiyat komple geri verilmiyor mu ?Bu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
Bu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
ne kadara aldıysan direk o tutar yatıyor beni kararsız bırakan ürünün uygun fiyatlı ve genel olarak temiz olmasıİade etmek istersek ürün için nasıl oluyor hocam aldığımız fiyat komple geri verilmiyor mu ?
bir görüşeyim ya açıkçası çingenelik yapmak istemiyorum ama yazan dışında sorun çıktı açıkçasıYanlış bilgi vermiş. Amazon uygulaması üzerinden yazılı görüşün.
Normal şartlarda bozuk ürünü 1300 liraya kitlemişler iade etme sakın böyle kullanmaya devam etBu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
sen halen burda mısın kendine sazan diyen arkadaş en kötü iade ederim bağladığım para 1300 TL sen bağladığın razer mouseları düşünNormal şartlarda bozuk ürünü 1300 liraya kitlemişler iade etme sakın böyle kullanmaya devam et![]()
baba tertemiz o paraya sen baskalarına bakma burası yetısemeyıp ve ya parası olmayıp mılletı boklamaya gelen adamlarla dolusen halen burda mısın kendine sazan diyen arkadaş en kötü iade ederim bağladığım para 1300 TL sen bağladığın razer mouseları düşün![]()