🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
bunun sonuçta 1 yıl garantisi yok mu iade etmek istemiyorsan garantiye gönder bence

sen halen burda mısın kendine sazan diyen arkadaş en kötü iade ederim bağladığım para 1300 TL sen bağladığın razer mouseları düşün :kekw:
Tekeri bozuk ürünün 2-3 ay içinde kablosunun tamamen gideceğini herkes bilir. 1300 liraya aldım diye iade etmeyenlere sazan deniyor işte. Bu yüzden sazan avı :D

evet beyler ürünler geldi
c3 wireless 0 geldi şansıma marka etiketi kesilmemişti daha, kutu sıkıntılı olduğu için iade edilmiş büyük ihtimalle (off road kutu)
nova 5 wireless beyaz 2.el belli
seçimde karasız kaldım, nova 5 in mediamarktta aynı fiyata düşme ihtimalinden iadeyi düşünüyorum özellikle c3 ün 0 gelmesinden kaynaklı
c3 3k, nova 5 3.8k

Bu konuyla ilgili amazon yetkilisiyle telefonda görüştüm depo ürünlerinde kısmi ücret iadesi yok dedi. Cloud 3 kablolunun tekeriyle oynadığımda ses cızırdıyor ve bazen sol ya da sağdan ses gidiyor ama değmezsem sorunsuz kullanabiliyorum mikrofonu da düzgün iade edip etmemek arasında kararsızım isterseniz iade edin dediler 1300 TL bu ürün için bedava sonradan sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
garantiye yolla :kekw: yenisini versinler

evet beyler ürünler geldi
c3 wireless 0 geldi şansıma marka etiketi kesilmemişti daha, kutu sıkıntılı olduğu için iade edilmiş büyük ihtimalle (off road kutu)
nova 5 wireless beyaz 2.el belli
seçimde karasız kaldım, nova 5 in mediamarktta aynı fiyata düşme ihtimalinden iadeyi düşünüyorum özellikle c3 ün 0 gelmesinden kaynaklı
c3 3k, nova 5 3.8k
Mediamarktta niye aynı fiyata düşecek

Tekeri bozuk ürünün 2-3 ay içinde kablosunun tamamen gideceğini herkes bilir. 1300 liraya aldım diye iade etmeyenlere sazan deniyor işte. Bu yüzden sazan avı :D
Ya sazan adamlar asus rog ıps monitörde ışık sızması var diye 1153 TL iade etti az önce ne anlatıyorsun sen git razer farelerini sat hadi abicim otomatik meşhur razer faresi

Aga ben v4x için konuştum birde kargoya verilmemiş ürünler için araya lafı koydum dedim böyle böyle yeni gibi ürün dedim ayrıntı da tusta basmama tusta takılma çift basma sorunu var yazılmamış dedim baktı ürünün fiyatına 2500 TL gördü dedi isterseniz şunu yapabiliriz kısmı iade yaparız ama iade hakkınız gider tatmin olursanız onu yapalım dediler kullanırım öyle devamında derseniz dedim yetersiz %10 dedi Max ne yaparım bakayım dedim başta 247 TL dedi sonra 50p TL ye yakın iade yapabilirim dedi sisteme ürün tamamen kusurlu diye işlerim dedi bende ona istinaden yazdım demekki oluyor mümkün yani kendisi dedi ürün ucuz değil haklısınız pahalı ya almışsınız dedi öyle olsun istemem dedi kısmı iade yapabilirim dedi hakkınız yanar kullanırsınız isterseniz dedi

arkadaşlar yazıların içi şeffaf olan TR keycaps var mı? Aula F99 için soruyorum TR gelmez sanırım.

Aga ben v4x için konuştum birde kargoya verilmemiş ürünler için araya lafı koydum dedim böyle böyle yeni gibi ürün dedim ayrıntı da tusta basmama tusta takılma çift basma sorunu var yazılmamış dedim baktı ürünün fiyatına 2500 TL gördü dedi isterseniz şunu yapabiliriz kısmı iade yaparız ama iade hakkınız gider tatmin olursanız onu yapalım dediler kullanırım öyle devamında derseniz dedim yetersiz %10 dedi Max ne yaparım bakayım dedim başta 247 TL dedi sonra 50p TL ye yakın iade yapabilirim dedi sisteme ürün tamamen kusurlu diye işlerim dedi bende ona istinaden yazdım demekki oluyor mümkün yani
Eyvallah hocam yazılı görüştüğüm arkadaş yardımcı oldu gün başında ilettiğim IPS ışık sızması olan monitör için %20 ye yakın iade alacağım 1153 TL panelinde sorun var gözüküyor dediler birkaç ay sonra da garantiye gönderirim monitörü panelini değiştirilmesi için win win ekrana karşıdan bakınca ışıklı ortamda gözükmüyor zaten ışık sızması

Corsair garantiye gelen ürünleri elinde stok varsa 0 ı ile değiştiriyordu hep. 2. el alıp herhangi bir eksiği sorunu vs varsa garantiye gönderebilirsiniz.

Razer mouse almıştım bu gün geldi 2 tane aldım neolur ne olmaz biri jelatinleri üstünde geldi diğerinin kablo tutacağı bile yoktu bilginize

Eyvallah hocam yazılı görüştüğüm arkadaş yardımcı oldu gün başında ilettiğim IPS ışık sızması olan monitör için %20 ye yakın iade alacağım 1153 TL panelinde sorun var gözüküyor dediler birkaç ay sonra da garantiye gönderirim monitörü panelini değiştirilmesi için win win ekrana karşıdan bakınca ışıklı ortamda gözükmüyor zaten ışık sızması
Demekki yapılıyor hocam ben amazondan iade yapacaktım basiliks x i dedim iadeyle.ugrasamam gönderin evimden alsinlar dedim sırf ben uğraşmayayım diye ürünü teslim almadan paramı iade ettiler mouse da bende.kaldi Amazon bu her şey mümkün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer mouse almıştım bu gün geldi 2 tane aldım neolur ne olmaz biri jelatinleri üstünde geldi diğerinin kablo tutacağı bile yoktu bilginize
Bildir müşteri hizmetlertine Stoğa koymasinlar bir daha iade edersen milletde ugrasmasin

Geri