Yardım Ev internet önerisi, fikirlere açığım

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,774
Merhaba hesaplı internet dağıtımı yapan bi firma arıyorum. Öneriniz nedir
Bulunduğum bölge/mahalle de fiber yok
Vdsl var sanırım en son 100mbts hız zor görüyordum.
Pahalı olmayan iş görecek f/p mağdur etmeyecek firma arıyorum kısaca.
Modem var
Altyapi değişmediyse hayla bakır kablo 🥲
Ekran görüntüsü 2025-10-03 215209.webp

Son düzenleme:
@Lady-Of-Ice hocam bana ne önerirsiniz.
Turknet böyle sonuç
Screenshot_20251003_111226.webp

Son düzenleme:
Kullandığım için GıbırNet önerebilirim. Fiyat olarak piyasadan biraz daha uygun ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, sadece 1 veya 2 kere kısa süreli kesildi, onun dışında bir arızasını görmedim.

Kullandığım için GıbırNet önerebilirim. Fiyat olarak piyasadan biraz daha uygun ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, sadece 1 veya 2 kere kısa süreli kesildi, onun dışında bir arızasını görmedim.
hocam sağlayıcı firma şuanda gibirnet siz kaç ödüyorsunuz bilmiyorum da ben 540 ödüyorum. alternatiflerim var mı bakmak istedim.
yılbaşında 700-800tl tarife çıkarmalarından endişeliyim.

hocam sağlayıcı firma şuanda gibirnet siz kaç ödüyorsunuz bilmiyorum da ben 540 ödüyorum. alternatiflerim var mı bakmak istedim.
yılbaşında 700-800tl tarife çıkarmalarından endişeliyim.

560 ödüyorum ben. Muhtemelen fiyatı oralara çıkacaktır ama diğer sağlayıcılar da sabit kalmayacak. O yüzden ben yine de kalmaya devam edeceğim GıbırNet'te.

Alternatif olarak bir sürü alternatif var ama bunların vereceği hizmet ne olur belli değil, ben şahsen memnunsanız eğer GıbırNet'te kalmanızı tavsiye ederim.

560 ödüyorum ben. Muhtemelen fiyatı oralara çıkacaktır ama diğer sağlayıcılar da sabit kalmayacak. O yüzden ben yine de kalmaya devam edeceğim GıbırNet'te.

Alternatif olarak bir sürü alternatif var ama bunların vereceği hizmet ne olur belli değil, ben şahsen memnunsanız eğer GıbırNet'te kalmanızı tavsiye ederim.
Hocamın dediği gibi yapın

hocam sanırım piyasada kampanyalı internet yok. gibirnet memnunum benim yıllık ödemem bittiği için bu ay 540 ödedim ondan piyasa bi bakayım dedim de yine de kazık fiyatta internet almıyorum
kampanyalı internet denk gelirse cebe uyarsa öyle geçeceğim .teşekkürler

İlk 3 ay indirimli ise; Türknet'e geçersiniz. 3 ay dolunca Gigaspeed var; Temmuz'a kadar sabit.

İlk 3 ay indirimli ise; Türknet'e geçersiniz. 3 ay dolunca Gigaspeed var; Temmuz'a kadar sabit.
bu da mantıklıymış :)
abonelik geçişinde eve kuruluma geliyorlar mıydı yoksa id, şifre mi iletiyorlardı bayadır internet taşımadım

Geri