🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunların şarjları nasıl hocam ben kablosuz mouselardan cok geriden geliyorum 5 dakika şarj etsek ne kadar götürüyo mesela Razer Ve Logitech'te?
Gpx kullanıyorum yemek yerken, tuvalete giderken veya banyoya girerken falan şarja takıyorum yarım saatlik şarjda 1 hafta gidiyor yoğun kullanımda. Zaten yarım saatte falan fulleniyor.

Bunların şarjları nasıl hocam ben kablosuz mouselardan cok geriden geliyorum 5 dakika şarj etsek ne kadar götürüyo mesela Razer Ve Logitech'te?
Logi bilemem kablosuz hiç kullanmadım g300s kullandım tek Logitech fakat razer scyrox V8 ajazz aj159 pro basiliks x falan kullandım razer full açık kullanırsan 2 3 günde şarj etmen gerek hatta daha kısa 8k da kullanırsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gpx kullanıyorum yemek yerken, tuvalete giderken veya banyoya girerken falan şarja takıyorum yarım saatlik şarjda 1 hafta gidiyor yoğun kullanımda.
8k hz mi full

Logi bilemem kablosuz hiç kullanmadım g300s kullandım tek Logitech fakat razer scyrox V8 ajazz aj159 pro basiliks x falan kullandım razer full açık kullanırsan 2 3 günde şarj etmen gerek hatta daha kısa 8k da kullanırsan

8k hz mi full
Gpx’de 8k hz yok.

8k hz hep açıksa güzel ama zannetmiyorum 8k hz de kullanmak bataryayı yalayıp yutuyor

Nasıl gpx2 de yok mu
Gpx2’de var ama ben 2 demedim ki

Yav nova 7 alan iptal mi ediyor ? Sürekli yeni stok geliyor. Nova 5 gelse çekicem

Kargosu zamanında gelen var mı ya?Yarın ki ürün hala kargoya verilmedi

bana bi kablosuz mouse önerisinde bulunacak kimse yok mu uygun fiyatlı ya da şu ajazz mouse nasıl ucuza alınıyor bilgisi olan yazabilir mi

Geri