Çözüldü✓ Hazır sistemim hakkında yorum

Hayır pek anlamıyorum. Ne gibi dezavantajları var?
fsp kasaya geçseydiniz güç kaynağınız çok kaliteli olacaktı birde kasa boyutu mini. Ayrıca o soğutucu maalesef işlemciyi soğutmaya yetmez kışın idare edilirde yazın çok sıkıntı çıkarır yaza doğru thermalrightin güzel bir modeli ile değişilmesi güzel olur.

fsp kasaya geçseydiniz güç kaynağınız çok kaliteli olacaktı birde kasa boyutu mini. Ayrıca o soğutucu maalesef işlemciyi soğutmaya yetmez kışın idare edilirde yazın çok sıkıntı çıkarır yaza doğru thermalrightin güzel bir modeli ile değişilmesi güzel olur.
Bütçem sınırlıydı o yüzden hiç değişiklik yapmadım. Bir de pek bilgim yok. 1-2 ay idare etsin yeni soğutucu alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frisby PSU'lara güven olmaz. Sistemdeki bileşenlerden bazılarını yakma şansı bile var. Mümkün olduğunca kısa sürede değiştirin PSU'yu.
Fiyat performans olarak ne önerirsiniz?

Bütçem sınırlıydı o yüzden hiç değişiklik yapmadım. Bir de pek bilgim yok. 1-2 ay idare etsin yeni soğutucu alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Bütçe ne kadar?

Bu yeterli olacaktır fakat ileride 7800x3d gibi güçlü bir işlemciye geçecekseniz alttakini tercih ederseniz daha iyi olur.

Bu yeterli olacaktır fakat ileride 7800x3d gibi güçlü bir işlemciye geçecekseniz alttakini tercih ederseniz daha iyi olur.

Teşekkür ederim ben yakın zamanda aşağıdaki seçeneği değerlendireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri