Mesajda attığınız galiba kullandığınız, bu çakma Razer'lar sürekli kokan kötü bir malzemeden yapılıyor. Yani ₺50 olsa bile almam ve önermem.
Bu fiyat aralığına en ideali KlasseGear PRO, Porge ve XRades ürünlerini de denedim ve kesinlikle benzer değiller. XRades ve Porge kötü bir fason üretim, paketlemesi ve dokusundan anlıyorsunuz. KlasseGear'a göre de fiyat belirliyorlar. KlasseGear Amazon vb. çok satıyor, onlar da onun ₺50-100 arkasında fiyatlanıyorlar. Ama değerlerinin daha düşük olduğunu söyleyebilirim.
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dragon Knot, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ek olarak şu ürünlere de şans verilebilir. Eşek firmasına ön yargı var haklı olarak, ama mouse pad gibi şeylerde de sıçacağını sanmıyorum. Zaten çoğu firmaya bu ürünler Çinliler üretiyor. Siyah ve 4mm 90x40 için iyi fiyatı var.
James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mousepad (900 x 300 x 4 mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Farklı boyut, renk ve özelliklerdeki mouse pad modellerini uygun fiyatlarla keşfedin! Oyuncular, ofis kullanıcıları ve tasarımcılar için ideal seçenekler.
www.gaming.gen.tr
Bu arada XRades ve Porge ürünlerde değişime giderlerse ve bu söylediklerimin zıttını kanıtlamak isterlerse yine ürünlerini gönderebilirler. Böyle dileniyor gibi gözüksem de gerçekten elimdeki ₺1500 mouse padleri kaldırıp, 1-2 hafta test edip ona göre görüşlerimi yazarım. Konularda da buna göre öneri yapabilirim. Porge özellikle paketleme ve kalite kısmında daha iyi iş yapabilir. Yeni model ürettiklerinde ise artık Çin, Japon kime ürettiriyorsanız yerli tasarım yapmaya da odaklanın. Gerçekten yerelde bizim kültürümüz ile alakası saçma mouse padler üretiliyor. Mesela Japon anime kadın karakteri tercih ediyorlar, ama bulunabilecek en kötü tasarımlarla falan oluyor. Uygun olarak bu ürün var deyip almamak yerine, gerekiyorsa özel tasarım için ₺100-150 fark neyse alın ama güzel tasarım ürettirin.