Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,080
üçgen dimiBu kuruyrmişcilerde açık cips satıyorlar tadını da beğeniyorum çok daha uyguna da geliyor onlara da bakabilir isteyenler
üçgen dimiBu kuruyrmişcilerde açık cips satıyorlar tadını da beğeniyorum çok daha uyguna da geliyor onlara da bakabilir isteyenler
money üyeliğin varsa indirim yapıyo gratis muhabbeti gibiMigros money mi veriyor para iadesini çünkü ekliyorum sepete fiyat aynı.
Hocam Uygulamada üyeliğim var ama money üyeliğim yok açarsam ödeme ekranında fiyat mı düşecek yoksa parayı money olarak mı veriyor ?money üyeliğin varsa indirim yapıyo gratis muhabbeti gibi
sanal kart gibi oluşturuyosun iki dakika zaten sonra direkt fiyatı düşürüyo ama bende de işlem tamamlanamadı diyo bilmiyorumHocam Uygulamada üyeliğim var ama money üyeliğim yok açarsam ödeme ekranında fiyat mı düşecek yoksa parayı money olarak mı veriyor ?
Sanat sevdayı, sanat acıyı, sanat insanı olduğu gibi kabul eden yegâne insan eylemidir. Zira insan utanır, edebiyat anlatır. ?
Çok zararlı arkadaşlar yemeyin.
Şölenlerin tuzlu, çıtır konuğu,
Her pakette saklı minik bir boğu.
Yağda kızarmış, incecik bir dilim,
Damağa lezzet, bedene ise zulüm.
Kimyasal tatlar, yapay kokular,
Gizlice şişirir tüm bu kabuklar.
Boş kalori, tuz ve doymuş yağ yığını,
Erken gelen haz, sonraysa pişmanı.
Çocukların sevgilisi, büyüklerin kaçamağı,
Unutulur gider sağlığın durağı.
Fazlası zarar, dengeyi bozmakta usta,
Cipsler bir tuzak, baştan çıkaran bir pasta.
Bulunduğun yerde öyle olabilir ben yıllardır sipariş veriyorum bozuk denk gelmedi. Eğer denk gelirse müşteri hizmetlerini arayın para iadesi yapıyorlar.migrostan ne alsam cogunlukla bozuk cıkıyor indirimli ürünler hiç güven vermiyor
benim 35 liraya çökmüşlerdi, nefret ederim kendilerindenBulunduğun yerde öyle olabilir ben yıllardır sipariş veriyorum bozuk denk gelmedi. Eğer denk gelirse müşteri hizmetlerini arayın para iadesi yapıyorlar.