🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

money üyeliğin varsa indirim yapıyo gratis muhabbeti gibi
Hocam Uygulamada üyeliğim var ama money üyeliğim yok açarsam ödeme ekranında fiyat mı düşecek yoksa parayı money olarak mı veriyor ?

Hocam Uygulamada üyeliğim var ama money üyeliğim yok açarsam ödeme ekranında fiyat mı düşecek yoksa parayı money olarak mı veriyor ?
sanal kart gibi oluşturuyosun iki dakika zaten sonra direkt fiyatı düşürüyo ama bende de işlem tamamlanamadı diyo bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Çok zararlı arkadaşlar yemeyin.

Şölenlerin tuzlu, çıtır konuğu,
Her pakette saklı minik bir boğu.
Yağda kızarmış, incecik bir dilim,
Damağa lezzet, bedene ise zulüm.
Kimyasal tatlar, yapay kokular,
Gizlice şişirir tüm bu kabuklar.

Boş kalori, tuz ve doymuş yağ yığını,
Erken gelen haz, sonraysa pişmanı.
Çocukların sevgilisi, büyüklerin kaçamağı,
Unutulur gider sağlığın durağı.
Fazlası zarar, dengeyi bozmakta usta,
Cipsler bir tuzak, baştan çıkaran bir pasta.

migrostan ne alsam cogunlukla bozuk cıkıyor indirimli ürünler hiç güven vermiyor

migrostan ne alsam cogunlukla bozuk cıkıyor indirimli ürünler hiç güven vermiyor
Bulunduğun yerde öyle olabilir ben yıllardır sipariş veriyorum bozuk denk gelmedi. Eğer denk gelirse müşteri hizmetlerini arayın para iadesi yapıyorlar.

Bulunduğun yerde öyle olabilir ben yıllardır sipariş veriyorum bozuk denk gelmedi. Eğer denk gelirse müşteri hizmetlerini arayın para iadesi yapıyorlar.
benim 35 liraya çökmüşlerdi, nefret ederim kendilerinden :kekw:

Küçüklüğümüzden beri cipslerin sağlıklı olmadığı aşılandı bize zaten herkes sağlıksız olduğunu biliyor, insanlar alıp almayacağını kendileri karar versinler bir zahmet, burada hala bu konuşuluyorsa gerçekten komik

Yenir bence beleş pahalı cipsler artık

Sipariş toplama oyununu oynarsanız atıştırmalık ürünlerinden 300 50 tl kupon verebiliyor daha fazla indirim alabilirsiniz

Cheat daye alasım var da evde durunca dayanamıyo insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri