🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ula hayat 2. Elde sadece kulaklık dack ve kablosu olana 5630tl verdim şuan kaçmaz 8300e geliyorsa çökülür taksit imkanlı 1 yıl havadan net garanti
Değer mi hocam nasıl kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazon.com.tr/gp/product/B09ZLRD7Z9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1

yeni gibi nova pro x 8800 e geliyor bu fiyatı hak ediyor mu bilmiyorum ama piyasası olan bir ürün

8300 olan çok iyi durumda yazıyor 8800 olan yeni gibi bence ikisi de aynı kozmetikteydi :kekw:
Yeni gibi aldığım cloud 3 savaştan çıkmış geldi o yüzden güvenmiyorum yapıştırdım en kötü iade ederiz :))

Değer mi hocam nasıl kulaklık

Yeni gibi aldığım cloud 3 savaştan çıkmış geldi o yüzden güvenmiyorum yapıştırdım en kötü iade ederiz :))
Muazzam bir şey

benim baktığım ürünlerde şu durum kısmı yok neden böyle ya da hepsinde yazmıyor mu
hepsinde yok ama bazılarında oluyor mutlaka tıklayıp bakmak lazım genelde kutu hasarı vs yazıyor monitörlerde piksel vs bilgisi de olabiliyor

Pek bilgim olmadığı için o veya bu monitör alınır diyemem hocam, kendin araştırman lazım.

denk geldiğim mouseler bunlar :
Ustam emeğine sağlık teşekkür ederim lakin kablosuz mouse dan cekincem var.

Monitör sorunsuz aldık, çevre birimlerinin temiz olanları da sizlere gitti. Daha Kasım indirimlerinde itopyaya bakarım mouse için, orada mouselar en azından ucuz oluyor. Hem sol-sağ tık sorunlu olsa bile çıldırıyorum, risk almaya gerek yok.

Hepinize iyi alışverişler.

beyler bu alınır mı? yeni gibi yazıyorda pek güvenemedim 1450 civarına geliyor

Ekler

• 1759563738947.webp
    1759563738947.webp
    61.3 KB · Hit: 98
Monitör sorunsuz aldık, çevre birimlerinin temiz olanları da sizlere gitti. Daha Kasım indirimlerinde itopyaya bakarım mouse için, orada mouselar en azından ucuz oluyor. Hem sol-sağ tık sorunlu olsa bile çıldırıyorum, risk almaya gerek yok.

Hepinize iyi alışverişler.
hangi monitörü aldın hocam

a9 tablet çizik ya da iz var olanın stoğu gelmiş

Geri