🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunu 2 gündür düşünüyorum alsam mı almasam mı diye %45 fiyat avantajı var sıfıra göre.
Mevcutta Türk Telekom'un verdiği Huawei wifi 6 cihaz var birkaç oda ötede 5G de verimli çalışmıyor kapsama alanı çok kısıtlı ama internetten hiçbir şekilde kopartmıyor hız düşüyor sadece ve çift bant wifi yi ayıramıyoruz sanırım bayağı uğraştım olmadı.
Ne diyorsun alınır mı?

nasıl gidiyor süreç bitmedi mi daha ürünler :D

Gece füzeleri👇🤌

Ödeme ekranında 250 tl , ofise falan gider.

Ödeme ekranında ; Wiewsonic 8700 TL , Koorui 8281 TL . İkisi de WQHD, boyutlar 34 İnç , TV gibi kullanırsınız artık :D

Gece füzeleri👇🤌

Ödeme ekranında 250 tl , ofise falan gider.

Ödeme ekranında ; Wiewsonic 8700 TL , Koorui 8281 TL . İkisi de WQHD, boyutlar 34 İnç , TV gibi kullanırsınız artık :D

Hocam harbiden TV gibi aslında monitorum var 360 hz ama bunu alırsam cidden keyfi alicam ne diyorsun alınır mi

Hocam harbiden TV gibi aslında monitorum var 360 hz ama bunu alırsam cidden keyfi alicam ne diyorsun alınır mi
Yani ne desem bilemedim, 360 hz ana monitörün varmış zaten. Bu kadar büyük bir monitörü 2. ekran olarak kullanırım dersen al :D

Yani ne desem bilemedim, 360 hz ana monitörün varmış zaten. Bu kadar büyük bir monitörü 2. ekran olarak kullanırım dersen al :D
Bu kadar büyük bir monitör neye yarar diye düşündüm de bu amazon hepimizi kandırıyor galiba insanın alası geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam indirimde şöyle güzel mouse falan yokmu ya

Bu kadar büyük bir monitör neye yarar diye düşündüm de bu amazon hepimizi kandırıyor galiba insanın alası geliyor
Ama fiyatta çok iyi şimdi, para derdin yoksa çek birini, 2. ekran olarak beğenmezsen sende satarsın ikinci elden :kekw:

Hocam indirimde şöyle güzel mouse falan yokmu ya
razer falan vardı bir kaç tane bak onlara. Ben çok pahalı diye eklemedim.

Ama fiyatta çok iyi şimdi, para derdin yoksa çek birini, 2. ekran olarak beğenmezsen sende satarsın ikinci elden :kekw:

Usta para sıkıntım şuan için yokta hangisi alınır ne diyorsun hangi monitor alinabilir

Usta para sıkıntım şuan için yokta hangisi alınır ne diyorsun hangi monitor alinabilir
Yani satsak bile uğraştirir aslında ama birse bunlar da ölü piksel mevzusu var

Birde mouse link atabilir misin

Bunlar baya geniş ve 2. Monitör olarak kullanman çok zor. Bunu tek ana monitör olarak kullanabilirsin. Mevcutta 24 veya 27 varsa aynı boyut ve çözünürlükte alırsan daha sağlıklı bir kullanım olur.

Fakat ben bunu alıcam arada bunda fifa vb oynarım geniş olsun diyorsan ayrı.

Pek bilgim olmadığı için o veya bu monitör alınır diyemem hocam, kendin araştırman lazım.

denk geldiğim mouseler bunlar :

Hocam o paraya QPX vardı sıfır kondisyonda 240Hz naptın.
Heves kaçırmak gibi olmasın ama biraz daha takip et istersen yine düşerse onu çeker bunu iade edersin.
1759547387503.webp

QPX'i iade ettim. 2kda 240hz alacak sistem benim için zor zaten

"Yeni gibi" olan ürün, 4 ay garantili ve kronik sorunlu çıktı iade etmekle uğraşmak yerine garanti ile değiştirmeyi düşünüyorum. Amazon depo 1 yıl boyunca sorumluluğu alıyoruz demiş ama gerçekten garanti varmış gibi ilgileniyorlar mı arkadaşlar? yoksa iade mi edeyim?

"Amazon Deposu tarafından satılan tüm ürünler ikinci el niteliğindedir. Bu nedenle Amazon’un ikinci el niteliğinde olan Amazon Depo ürünlerine ilişkin sorumluluğu 1 yıldır. Amazon iade süresi sonrasında ürününüzün kusurlu olduğu ortaya çıkarsa, Amazon’un İade Politikası’na uygun olarak satın alma fiyatını geri ödeyeceğiz."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri