🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Üzer gözüm takılacak ayar olcam yoksa iyi fiyat
Ben aldığım her eşyi iptal ediyorum sözde bugün geliyordu pazartesiye kaldı hepsine iptal 10 bin liram cevimde kalsın

Hocam ben şeyi anlamadım.Şimsi bu ürünler 1 yıl amazon garantili.Mesela ölü pikselli monitör amazon garantisi ile değişmez mi?
Hocam 2.el ürünlerin hiçbirinde değişim yok sadece iade var 1 yıl garanti denilen şey şu 1 yıl içinde yine iade hakkınız var ürünlerde işte bu yüzden bir durum sistemi gelmiş kabul edilebilir iyi çok iyi yeni gibi diye ürünler imha yerine zamanları dolana kadar sirkülasyon şeklinde kullanıma sunuluyor satın alınıp 1 yıl içinde iade edebiliyorsun paranı geri alabiliyorsun ilk 1 ayda koşulsuz iade hakkınız var siz ürüne zarar veremediginiz çalışmasını engellemediği sürece 1 aydan son kalan aylar iade hakkınız yine var ama bu sefer servis analizi yapıldıktan sonra onay verilirse yine iadeniz onaylanıyor amazon tarafında bana bu şekilde bilgi verdi müşteri hizmetleri.

Beyaz 9600 e almıştım, az önce baktım siyah 8300 geliyor sipariş ettim birinin fotoda 2 batarya gösteriyor, pc için kullanacağım bunların farkı nedir acaba diğerinde 2 batarya yok mu yoksa hiç mi farkları yok yardımcı olabilecek var mı :)

Ekler

• 1000132877.webp
    1000132877.webp
    57.7 KB · Hit: 104
  • 1000132879.webp
    1000132879.webp
    69 KB · Hit: 106
Ben aldığım her eşyi iptal ediyorum sözde bugün geliyordu pazartesiye kaldı hepsine iptal 10 bin liram cevimde kalsın
Benim geliyor da şikayet kaydı açtım leviathan v2x hala kargoya verilmedi durumu yazmıyor gecikmeli zaman falan diyor Samsung Galaxy ring aldım ölçü kiti maksat ucuz diye 150 TL ileride yüzük yada samsung Galaxy ring alırsam ölçü bilgim olsun diye işime yarayacak razer blackwidow v4 geliyor birde bu gün teslim3 ama uygulamada pazartesi diyor kolay gelsin kargoda teslimat bu gün diyor bakacaz bakalım muhtemelen bu gün geliyor ama leviathan v2x in akibeti belli değil dün ödeme reddedildi diye mesaj geldi ama imkansız ben ürünü alırken stok vardı ve parayı hesaptan çektiler reddedilmesi imkansız para bolca vardı.hesapta 30 40 tane alabilirdim o derecede yeterli para vardı yani reddedildi diye mesaj gelmesi bir kaç gündür gelmiyor oluşu kafamı kurcaladı bende şikayet kaydı açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz 9600 e almıştım, az önce baktım siyah 8300 geliyor sipariş ettim birinin fotoda 2 batarya gösteriyor, pc için kullanacağım bunların farkı nedir acaba diğerinde 2 batarya yok mu yoksa hiç mi farkları yok yardımcı olabilecek var mı :)
Bu ürün cidden bu kadar iyi2 mi yav merak ediyorum monitör yerine yapıştırcam bunu direk fps oyunlari rekabetçi.oyunlarda iyi ses kasmak ses kalitesi genl kullanımda oyunda iyi olmadı film müzik de güzel bir ses deneyimi vermesini istiyorum beklentim o yönde ne dersin alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pembiş gpx2 Yi iptal ettim g432 iptal ettim seiren mini.iptal ettim fakat leviathan hala kargoya verilmedi ve bilgi.yazmiyor ürünle ilgili gönderim vesaire için öylece kaldı

Ekler

• Screenshot_2025-10-04-08-18-22-644_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2025-10-04-08-18-22-644_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    95.5 KB · Hit: 158
  • Screenshot_2025-10-04-08-18-18-634_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2025-10-04-08-18-18-634_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    104.7 KB · Hit: 156
Hocam deneme fırsatım olmadı yorumlara baktım pekte işte bu her konuda en iyisi diye bir yargıda yok, fiyata bakınca onu bekliyor insa n, gelince açmayacağım da sadece 2 side aynı ise siyah ucuza geldi diye kullanırım belki
@Volkan:/

Eğer bugünde kargoya verilmez ise muhtemelen iptale çevircem Leviathan v2x i muhtemelen ben aldım ama ellerinde yeterli stok kalmadı yada ürünü kaybettiler 🥲😂

Bunu 2 gündür düşünüyorum alsam mı almasam mı diye %45 fiyat avantajı var sıfıra göre.
Mevcutta Türk Telekom'un verdiği Huawei wifi 6 cihaz var birkaç oda ötede 5G de verimli çalışmıyor kapsama alanı çok kısıtlı ama internetten hiçbir şekilde kopartmıyor hız düşüyor sadece ve çift bant wifi yi ayıramıyoruz sanırım bayağı uğraştım olmadı.
Ne diyorsun alınır mı?
Bu modemmi routermi

Hocam kargolarınız dağıtıma çıktımı ? Benimkiler dağıtıma cikti nasıl olduysa 2si birden çıktı bide
Daha bilgi gelmedi ama muhtemelen dağıtıma çıkar diye düşünüyorum iş yeri adresi ev adresi kolay gelsin kargo için sorun olmuyor hafta sonu diğer kargolar gibi iş.yerine dağıtım yapmamazlık yapmıyorlar genelde diğerleri iş adresine bilerek getirmiyor hafta sonu saçma şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,027
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri