🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hiçbir kampanyası olmayan, piyasadaki sıfırı ile arasında 5.000 TL olan telefonu bile anında çekiyorlar sırf iade hakları var diye 😂 16 pro 1tb 94 buçuk fiyatı vardır zaten Teknosa da 99 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu nasıl ?
Bende watch 5 active var eğer bulursan alabilirsin ben çok memnunum. Benim için önemli olan şeyler bildirimleri göstermesi adım sayması ve müziği değiştirebilmem bana bu üçünü sunarken şarjı da neredeyse 10 gün gidiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Gsp 300 kullanıyorum 6 sene oldu taş gibi duruyor kullanıyorum halen başka markalara bakıyorum ama bir dolu şikayet var. Yine Sennheiser alayım diyorum ama çok pahalı. Game zero almadım zamanın da şimdi piyasada yok. Belki Amazon Almanya falan denk gelirse gerçi o da vergi falan uçar. Ülkenin içinden geçtiler hiç bir şey alamaz olduk.

Beyerdynamic bu markada baya guzelmıs reddıtte felan oyuncu kulaklıkları yerıne bunları tercıh edıyorlar

Bahsettiğiniz kulaklığı bulamadım.

Bahsettiğiniz kulaklığı bulamadım.
Amazonda 2. Elde yok

Amazonda 2. Elde yok

İnternetim VDSL 100mbps zaten 😃 fazlası israf
benimde alt yapı 70mbps zor veriyor ama amazonda tp link modeminde iyi fiyattan dolayı çektim 1 tane modem 1 tane router onemesh olarak aktif wifi 6 kablosuz kullanacam
eskiyen modem tenda v12 ara sıra wifi kopuyor. arızalanmadan modem işinii elden çıkarayım dedim :)

İstanbul Sancaktepe civarında gelip alacak Airpods 4 ANC isteyen 1 kişi özelden yazabilir. Ürün durumu tertemiz. Pro 2 kullanacağım alan olmazsa iade edeceğim.

Geri