Daha bilgi gelmedi ama muhtemelen dağıtıma çıkar diye düşünüyorum iş yeri adresi ev adresi kolay gelsin kargo için sorun olmuyor hafta sonu diğer kargolar gibi iş.yerine dağıtım yapmamazlık yapmıyorlar genelde diğerleri iş adresine bilerek getirmiyor hafta sonu saçma şekilde
Aynen bende şaşırdım amazonu arattirdim hepsi pazartesiye kalcak demişti bana geleceğini görünce çok şaşırdım. Bir spora gidip geleyim bakalım gelir inşallah
Aynen bende şaşırdım amazonu arattirdim hepsi pazartesiye kalcak demişti bana geleceğini görünce çok şaşırdım. Bir spora gidip geleyim bakalım gelir inşallah
Benimkiler pazartesiye kaldı denildi kolay gelsini aradım verdim coşkuyu yağladım alayını dedim nasıl iş yeri kapalı diye bildirim gelir sonra amazonu aradım yağladım ilk defa böyle oluyor neymiş iş yerleri hafta sonu kapalıymış dedim nereye kapalı genelleme nasıl yapılır diyorum öyle kalıyorlar bakalım olursa bu gün gelecek yoksa pazartesi
Benim geliyor da şikayet kaydı açtım leviathan v2x hala kargoya verilmedi durumu yazmıyor gecikmeli zaman falan diyor Samsung Galaxy ring aldım ölçü kiti maksat ucuz diye 150 TL ileride yüzük yada samsung Galaxy ring alırsam ölçü bilgim olsun diye işime yarayacak razer blackwidow v4 geliyor birde bu gün teslim3 ama uygulamada pazartesi diyor kolay gelsin kargoda teslimat bu gün diyor bakacaz bakalım muhtemelen bu gün geliyor ama leviathan v2x in akibeti belli değil dün ödeme reddedildi diye mesaj geldi ama imkansız ben ürünü alırken stok vardı ve parayı hesaptan çektiler reddedilmesi imkansız para bolca vardı.hesapta 30 40 tane alabilirdim o derecede yeterli para vardı yani reddedildi diye mesaj gelmesi bir kaç gündür gelmiyor oluşu kafamı kurcaladı bende şikayet kaydı açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ürün cidden bu kadar iyi2 mi yav merak ediyorum monitör yerine yapıştırcam bunu direk fps oyunlari rekabetçi.oyunlarda iyi ses kasmak ses kalitesi genl kullanımda oyunda iyi olmadı film müzik de güzel bir ses deneyimi vermesini istiyorum beklentim o yönde ne dersin alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pembiş gpx2 Yi iptal ettim g432 iptal ettim seiren mini.iptal ettim fakat leviathan hala kargoya verilmedi ve bilgi.yazmiyor ürünle ilgili gönderim vesaire için öylece kaldı
Benimkiler pazartesiye kaldı denildi kolay gelsini aradım verdim coşkuyu yağladım alayını dedim nasıl iş yeri kapalı diye bildirim gelir sonra amazonu aradım yağladım ilk defa böyle oluyor neymiş iş yerleri hafta sonu kapalıymış dedim nereye kapalı genelleme nasıl yapılır diyorum öyle kalıyorlar bakalım olursa bu gün gelecek yoksa pazartesi
Banada aynısı denmişti ama nasıl olduysa şimdi dağıtımda 3 kargom birden. İnşallah bugün gelir hocam sizinkilerde en azından elinize erken gelirse haftasonu komple denersiniz. Ürunu begenmezseniz iade yollarsiniz. Ben kulaklığa öyle yapicam mesela 2 tane söyledim hangisi hoşuma gitmezse onu yollucam
Beyaz 9600 e almıştım, az önce baktım siyah 8300 geliyor sipariş ettim birinin fotoda 2 batarya gösteriyor, pc için kullanacağım bunların farkı nedir acaba diğerinde 2 batarya yok mu yoksa hiç mi farkları yok yardımcı olabilecek var mı
Beyaz 9600 e almıştım, az önce baktım siyah 8300 geliyor sipariş ettim birinin fotoda 2 batarya gösteriyor, pc için kullanacağım bunların farkı nedir acaba diğerinde 2 batarya yok mu yoksa hiç mi farkları yok yardımcı olabilecek var mı