dün gaming gecesinde 27K'ya satıldı keşke oradan alsaydınEkran kartı düştü mü hiç uygun 5070 gibi 25 27 bantlarına düşse de güzel bir şey alsak
ekran kartı hiç yoktu ben görmedim rx 9070 sapphire olanda %20 lik indirime girmediEkran kartı düştü mü hiç uygun 5070 gibi 25 27 bantlarına düşse de güzel bir şey alsak
Yetişemedim üstad 27’e PNY geldiğini gördüm dedün gaming gecesinde 27K'ya satıldı keşke oradan alsaydın
9070 gördüm bir ara 25.000’e iyi fiyat gibiydi de Nvidia istiyorumekran kartı hiç yoktu ben görmedim rx 9070 sapphire olanda %20 lik indirime girmedi
Kasımda sıfır iyi fiyatlara düşer 5070Yetişemedim üstad 27’e PNY geldiğini gördüm de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070 gördüm bir ara 25.000’e iyi fiyat gibiydi de Nvidia istiyorum
tv lere hiç bakmadım iyi indirim oldu muKim aldı televizyonu![]()
a9 ne kadardi hocamtv lere hiç bakmadım iyi indirim oldu mu
2900 indirimle 2500 e düşüyordu biri hemen almış ben almadıma9 ne kadardi hocam
benim uşağa alim dedim denk gelmedi kaçırdım aslında bir yandanda almak istemiyorum oynamasın.a9 tablet çizik ya da iz var olanın stoğu gelmiş
mini m4 o fiyata bedavaydı en kötü ederi 18-19 ederini de geçtim bence en fiyat performans mac ürünübenim uşağa alim dedim denk gelmedi kaçırdım aslında bir yandanda almak istemiyorum oynamasın.
hiç işime yarar bir indirim görmedim apple mac mini gördüm alıpta ne yapıcam dedim boşa para gibi geliyor.