🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu tür ürünlere sonradan indirim gelir mi bilginiz var mı, uzun süredir takiptesiniz rastladınız mı böyle bir şeye
sonradan %20 indirim dilimine giren oldu mu hiç görmedim ama ilk gün çoğunda %20 indirim vardı belki pazartesi yine gelir amazon deponun keyfine bağlı ancak pazartesi ve sonrası gelen ürünlerde daha fazla sorunlu ya da yazmayan sorunlar çıkabilir

bu tür ürünlere sonradan indirim gelir mi bilginiz var mı, uzun süredir takiptesiniz rastladınız mı böyle bir şeye
Belli olmaz hatta şöyle söyliyim satışı çok az olan ürünlerde mesela bu arada tv rgb sync cihazlarına merak sardım phlips köprüsünün ikinciel idinrim oranı %44 dü ekstra indirim oranları yapmışlar satılsın diye

Klavye güzelmiş ben dün aula f75 aldım 1700 e başka bir şey almadım bir de ilk gün aldıklarım var cidden iyi fiyatsa alıyorum bazen iyi fiyatsa bile aman ihtiyacı olana gitsin diyorum artık yoruyor dediğin gibi bir süre sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rog 66k idi mini m4 masaüstüne gelmiştir herhalde çok çabuk gitmiş
klavye güzelde 250 dolar diyorlar + tr yok +iso bulmak çok zor aşırı pahalı geliyor bu ayarlarda birtane bulsam elimdekini satasım var çok güzel ama full olmassa beni sarmıyor.
yurt dışındakilerden istiyorum nasıl alıcanı bilmiyor adam rezillik :D

aynen bendende öyle bazen güzel şeyler görüyorum almıyorum hem ihtiyacım yok hem askeri ücretle çalışıp luzumsuz şeyere para vermekten soğudum ve çok yoruldum borç ödemekten.
alışveriş yapmak miğdemi bulandırıyor ekran kartı alıcam parayı altına cevirdim 1 sene oldu gelse bile alasım gelmiyor bu aralar.
bir full size klavye istiyorum.
Alıntıyı görüntülebir ufak ses sistemi.
birde 5080 super alsam güzelde
birtane büyük boy mouse pad benim için zirve.
5080 super çıkmadı nasıl alacan

Mikrofon veya webcam düşerse beni etiketleyebilir misiniz?

Belli olmaz hatta şöyle söyliyim satışı çok az olan ürünlerde mesela bu arada tv rgb sync cihazlarına merak sardım phlips köprüsünün ikinciel idinrim oranı %44 dü ekstra indirim oranları yapmışlar satılsın diye
teşekkür ederim bilgi için https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CS3VGZVK/ref=ox_sc_saved_image_6?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
almayı düşündüğüm bir model yeni zamlandı bir adet ikinci el gelmiş fakat yüzde yirmi indirimi yok bekleyeceğiz bakalım

Arkadaşlar halihazırda Razer Deathadder v2 mini kullanıyorum geçmeye değer mi ve bu fiyata değer mi Pro modeline geçmeyi daha çok isterdim ama bütçe meselesi maalesef
1759566229136.webp

Arkadaslar nova pro aldım 8830 tl ye ama durumu nedir ne değildir bilmiyorum nerede yazıyor ürünün durumu

Benim mükemmel durumda LG monitör gelmiş kutusunda sadece hafif bir yırtık var. Onun dışı iyi gibi duruyor kutusu inşallah monitörde bir şey yoktur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,121
Üyeler
183,221
Son üye
kasparov108
Geri