Çok acil yazısı ve caps lock açıp yazman bağırttı. Çevrendeki oto eşyası satan dükkanlara girip sor ya da e alışveriş sitelerinde satan dükkanlara bak, yakınında varsa onlara git.ARAÇ İÇİ PERDESİ LAZIM İSTANBULDA NERDEN BULABİRİM DÜKKAN BİLEN VAR MI SATAN
dasdafadasfasfasdgsgfsad o millet baksin hocamÇok acil yazısı ve caps lock açıp yazman bağırttı. Hayırlı işler ne diyeyim
yok be abim yanlış anladın beni dsadfsadafsafsdafgsdgsdÇok acil yazısı ve caps lock açıp yazman bağırttı. Çevrendeki oto eşyası satan dükkanlara girip sor ya da e alışveriş sitelerinde satan dükkanlara bak, yakınında varsa onlara git.
Hayırlı işler ne diyeyim camı biraz açık tut hava girsin içeri aslanım
iki tişört 1 örtü yeter de artar hocam , arka cam a da güneşlik koydun mu tamam bu iş güven bana tecrübe konuşuyorARAÇ İÇİ PERDESİ LAZIM İSTANBULDA NERDEN BULABİRİM DÜKKAN BİLEN VAR MI SATAN
eyw adasfasgsdfgasdhriki tişört 1 örtü yeter de artar hocam , arka cam a da güneşlik koydun mu tamam bu iş güven bana tecrübe konuşuyor
uzun yol yapıcam da uyumam gerekHayrola ne için lazım
dadafgadasfgasdasfgasdgböyle tıkladım konuya
Araç aksesuarları satan yerlere sorman lazım o da şanslıysan ancak, eğer yoksa elde ki imkanlarla perdeyi sen yapıcanbeyler ****** geçeyin gülmekten zamanım bitti yok mu bilen