🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

incelemesine bakmak lazım ama 4k monitörlerin çözünürlüğünü düşürünce görüntü pekte iyi olmuyordu diye hatırlıyorum emin değilim
O zaman dual 4k daha mantıklı sanırım değil mi ama ondada 1080p var 4 k var onun ortası 2k yok üzülmek 🥲🥲🥲

1080p monitör arayan bu ürünede bakabilir kimse dokunmadi kac gundur kaliteli bir ürün https://www.amazon.com.tr/BenQ-EX25...s&sr=8-117&srs=44219324031&xpid=MSSYV2beMb06f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prime varmiydi sende prime ile 1 günde kwrgo var sanirim
Var var olmaz mı bu kargolar son zamanda bir şey çıkardı hafta sonu iş yeri wdresine teslimat yapmıyorlar ulan acikki iş yerine sipariş veriyorum beyinsizler yav

O zaman dual 4k daha mantıklı sanırım değil mi ama ondada 1080p var 4 k var onun ortası 2k yok üzülmek 🥲🥲🥲
1080p 2k 4k monitörler kullandım bana göre en mantıklısı hikayeli oyunlar için 2k fps için 1080p-2k. 4k için hem bileşenler halen aşırı yeterli değil bir de ben mi fark etmiyorum ama 2k ile 4k arasında fark yok gibi geliyor bana oyun özelinde. Sistemine 2k 240 hz monitör yakışır ekran kartını upgrade edersin kasımda

habu indirimlerden sadece buds 3 yakalayabildim onunda elime nasıl bir temizlikte ulaşacağını bilmiyom :D

1080p 2k 4k monitörler kullandım bana göre en mantıklısı hikayeli oyunlar için 2k fps için 1080p-2k. 4k için hem bileşenler halen aşırı yeterli değil bir de ben mi fark etmiyorum ama 2k ile 4k arasında fark yok gibi geliyor bana oyun özelinde. Sistemine 2k 240 hz monitör yakışır ekran kartını upgrade edersin kasımda
Kasım gümbür gümbür geliyorda şuan GFN ultimate var monitör upgrade yapsam yeter gibi ama Kasım'da monitör ekran kartı denk gelirse çekerim gibi

Ekler

• IMG_20251003_151109.webp
    IMG_20251003_151109.webp
    364.4 KB · Hit: 97
Aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum kasım indirimlerinde alınanların iadesi mağazası 🤩

Geri