🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

dedim ya yer eyr 3k ya sıfırı düşüyormuş ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne diye alırsın ki ikinci eli 1k ya sıfır aldım ben açmadım kutuyu duruyor daha

yer c3 ü
Niye duruyor hocam ihtiyacı vardır adamın belki kullancaktır 😀

Arkadaş oled monitörlerden hiçbiri tekrar girmedi stoğa şaka gibi ya. 2 kahve makinesi iade edeceğim, 3 tane mouse aldım keyfi şekilde onların da ikisini iade edeceğim. Bi OLED gelsin çekileceğim direktttt.

Arkadaş oled monitörlerden hiçbiri tekrar girmedi stoğa şaka gibi ya. 2 kahve makinesi iade edeceğim, 3 tane mouse aldım keyfi şekilde onların da ikisini iade edeceğim. Bi OLED gelsin çekileceğim direktttt.
kahve makineleri philips mi hocam neden memnun kalmadınız ?

mouselar nedir

kahve makineleri philips mi hocam neden memnun kalmadınız ?
Evet ikisi de 5547/90. Bir tanesinin içinden takır takır ses geliyordu, bir aparatı çıkmış içinden tel gibi ve nereye takıldığını bilmiyorum o yüzden riske atmak istemedim, bu ürünün her yeri ve her şeyi bantlı yüksek ihtimalle hiç kullanılmadan iade gönderilmiş, ama o tel düşündürttü beni. Diğer ürün de direkt kullanılmış poşetleri yırtık vs.

Sırf ufacık tel için çalışmamış olan makineyi iade edeceğim şüphe uyandırdığı için.

Deathadder v3 pro - superlight 2

İki ayrı deathadder v3 pro almıştım, hangisi temizse onu tutacaktım elimde. Gelen ürünleri fikir olması açısından paylaşıyorum. Zaten insalnardan gördüğünüz gibi hazırlıklısınızdır.

İlk mouse iade eden şahıs sticker - grip tape gibi ürünleri almış kutuya koymamış. Skatezler çizik dolu.

Ekran görüntüsü 2025-10-03 233906.webp

Diğer deathadder v3 pro mouse durumu çok daha iyi. Skatezlerde bant var kaldırıp baktığımda çizik görmedim. Sticker grip tape hepsi tam. Bi ilk mouse'ta gelen Razer'ı seçtiğiniz için tşk bla bla. o yok. Ama onun harici muazzam

Ekran görüntüsü 2025-10-03 234058.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-03 234104.webp

Son düzenleme:
kahveler sikintilimiydi hocam? su 55xx serisi sanirim degil mi

EDIT: pardon ben yazarken ayni soru sorulmus, cevaplanmis. TSK

kahveler sikintilimiydi hocam? su 55xx serisi sanirim degil mi

EDIT: pardon ben yazarken ayni soru sorulmus, cevaplanmis. TSK
Est.
Çalıştırmayı denemedim bile hocam. İkisi de temiz gibiydi aslında ama ben çekindim açıkçası

Geri